Nine

ginger-soner
ginger-soner

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Son yıllarda Oscar alan bayanları toplamışlar. Halle Berry hariç!
shiny-depp
shiny-depp

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
ne chicago gibi muhteşem performanslar sunuyor ne de mammamia gibi neşeli bir ortam sağlıyor. ama yine de izlenebilecek bir film. öyle oyunculuklara hayran bırakacak bir performans da yok be italian dışında tabi :)ama yine de güzel bir film kimileri kate hudsonu gereksiz bulsa da o da filme ayrı bir tat katmış biraz bölük pörçük ama güzel :)
slmylna
slmylna

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bence sahne görüntüleriyle, oyunculuk performanslarıyla, müzikleriyle çok zevkli bir filmdi. Konu olarak da bir adamın aklından geçenler filme çok güzel yerleştirilmişti. Baya beğendim 10/10..
basouekin
basouekin

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu kadar ünlü oyuncuların bir arada bulunduğu bir filmden insan cidden daha fazla şeyler bekliyor. izlerken ara ara çok sıkıldım . çok ağır ilerleyen hatta pek bir olay olmayan bu filmde en çok beğendiğim kumsaldaki fahişenin olduğu müzikal dans müzik harikaydı ama dediğim gibi ara ara sizi sıkabilen bir film 6/10
murtyyyyy
murtyyyyy

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film güzel olmasa bile bukadar güzel bayanı filmde toplamak ve görsel şölene çevirmek bile emeğe saygıyı hakediyo =)
alesque-2
alesque-2

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Felaket derecede kötü bir film olmuş. Büyük bir hayal kırıklığı, oyuncu kadrosunda herkesin bin pişman olduğuna eminim. Marion Cotillard ve Penelope Cruz rollerinde iyiler. Diğerleri harcanmış. Özellikle Daniel Day Lewisin kariyerinin en kötü performansı. Süper Mario aksanına söyleyecek kelime bulamıyorum.
arabbana
arabbana

10 Mart 2010 tarihinde eklendi
ahu dudu ödüllerinin hepsini almayı hak eden bi film...berbat
alper01
alper01

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
Daniel Day-Lewis ın Zayıf OYuncluğu ve Nicole Kıdman ın Zerafetiyle bütünleşen bir film olmuş.Chigo daha iyiydi 10/5
fatih-kulas
fatih-kulas

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
herkez filmi izlemeden en iyi film ödülünü alıcak felan diyo bakalım görücez chicago filmi gibi olucağı benziyo....
meryemce3
meryemce3

23 Mart 2010 tarihinde eklendi
müzikalleriii süperrrr ... şuan vizyondaki tek düzgünnn filmmm. eywah eywah haricindee :D
fulsen
fulsen

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bir filme ilgili bu kadar farklı yorumun olması ilginç.. Cast a bakıp beklentiye girmediğim ve diğer müzikallerle kıyaslamadığım için olsa gerek ben filmi beğendim..Özellikle Daniel Day Lewis in onca güzel oyuncu içinde keyifli bir oyunculuk çıkardığını düşünüyorum. Aksanlı konuşması ve tuhaf hal ve hareketleri,abartılı tavırları ,vücut dilini etkili bir şekilde kullanması benim hoşuma gitti.İzlemektan zarar gelmeyecek bir film
orionsalih
orionsalih

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bu kadar iyi kadro ama senaryo yok.yönetmenlik sıfır.ne beklenir ki..!bu kadar ünlü kadın oyuncuya verilen paradan herhalde sinema için para kalmamış.böylesine vasat bir film ortaya çıkmış.oyunculara aldanıp sinemaya gidenler herhalde filmin sonunda harcadıkları zamana yanarlar.yapımcı da parasını alır işine bakar.bu filmler hep öyle olmuştur.bu kadar ünlü,kaliteli oyuncuların bir arada olupta yi bir senaryonun çıktığı filmler pek azdır.zaman kaybı bir film..
hilbilgi
hilbilgi

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
ne diyim gidin izleyin,izleyinde diğer müzikallerin kıymetini bilin.
s-u-danfaydalibilgiler
s-u-danfaydalibilgiler

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
çok merak ettim yaa.. daniel day lewis zaten muhteleşem bir oyuncu. film çok sağlam gibi görünüyor. gelse de izlesek...
towanna
towanna

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
altın kürede umduğunu bulamayan yapımın fragmanı evlere şenlik.hele judy denck ve kate hudson çok yakışmış bir müzikale.merakla bekliyorummm