Nine

beck31
beck31

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Kadrosu, dekorları, müzikleri ve kostümleri için fazlasıyla izlenesi bir müzikal olmuş, keyifli.7/10
dr-
dr-

1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Cok eglenceli,guzel,yetenekli,zeki,ihtirasli bayanlardan olusan ve bir adami kararsizlik,umutsuzluk,yanilgiya dusuren bir film.Muzikalle birlestirilmesi degisik ancak iz birakicak bir film olmamis. 10/7
basouekin
basouekin

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu kadar ünlü oyuncuların bir arada bulunduğu bir filmden insan cidden daha fazla şeyler bekliyor. izlerken ara ara çok sıkıldım . çok ağır ilerleyen hatta pek bir olay olmayan bu filmde en çok beğendiğim kumsaldaki fahişenin olduğu müzikal dans müzik harikaydı ama dediğim gibi ara ara sizi sıkabilen bir film 6/10
cananc13
cananc13

19 Mart 2010 tarihinde eklendi
6 puan verdim. bu kadar iyi oyuncu bir arada ama başarılı bir iş olmamış. sadece Daniel Day-Lewis i çok sevdiğim için filmde onu bol bol izlemek güzeldi,en iyi şov Kate Hudsonnındı. Bayanlar içerisinde de en tatlısı Marion Cotillarddı bence. Penélope Cruzu severim ama bu filmde çok itici geldi, çok iri kıyım görünüyodu o kıyafetler içinde, yakışmamıştı.