juve-baby
4 Nisan 2010 tarihinde eklendi
birkaç güzel sahne dışında film maalesef umduğum gibi değildi, senaryo rezil!!ve kesinlikle 3D izlemeyin çünkü çok karanlık, zaman zaman gözlüğü çıkarıp izledim..pazar günü ewde sıkılmaktan iyidir niyetiyle gittiğim bi filmin ötesine geçemicek :/ ..***..
Bazı kişiler bu filmin God of War veya Titan Quest oyunlarından esinlenip yapıldığını düşünüyor. Bu film 1981 yapımı olan aynı adlı filmin yeniden yapımıdır.Filmi dün izledim. Görsel efektler ve oyunculuk çok başarılı. Ancak konusu sadece mitoloji ve epik macera sevenlere hitap ediyor.God of War serisini oynamışsanız film sırasında onları tekrar oynamak isteyeceksiniz.
nihayet izledim dün..gerek görsellik gerekse senaryo açısından beklentilerin çok altında kalmış.hikaye sağlam kurgulanamamış.vasatı aşmamış.hayal kırıklığı yaşatıcak bekleyenlerine...
arkadaşlar filmi izlemeyenler, izlemedikleri film hakkında yorum yapmazlarsa iyi olur. Çünkü buradaki yorumlara bakıp film izlemeye gidiyoruz. Yani izleyen arkadaşlar filmi beğenip beğenmediklerini yazarlarsa daha hoş olur..
gitmeyin sakın 3d sine hiç gitmeyin bi alt yazılar 3d li zaten şimşek hırsızı ile konusu aynı yaa anlamıyorum aynı film aynı dönem 2 defa çekilirmi çok mantıksız olmuş gitmeyin tavsiyem...
Filmi dün gece izledim.Filmden hayal kırıklıgıyla ayrılcagıma kendimi alıştırarak gittim fakat hiçte öyle olmadı.Film bence çok iyiydi.Bende en fazla fragmanda gördüklerim olur die düşünmüştüm ama öyle değildi çok daha guzel sahneler vardı.Bence izleyin ve pişman olmıcaksınız.Bu arada filmin God of War oyunuyla bi alakası da yok hikayeler çok farklı tek ortak noktaları Yunan mitolojisinden kesitler sunmaları..
filmi birazönce izledim, kesinlikle sıkmıyor ve oyunculuklar iyi, konu pek sarmasada aksiyon sahneleri görülmeye değer, herkese tavsiye ederim, türkçe izlemeye tereddüt edenler için söylüyorum, seslendirmeler gayet iyi.puanım 8
ben dün 3d seyrettim bu filmi.çok kötüydü bence.klasik amerikan kahramanlık filmi.filmin sonlarına doğru salondakiler gülmeye,filmle dalga geçmeye başladılar.klişe replikler,müzikler,espriler:( kötüüüü
Filmden yeni çıktım sayılır,oyunculuklar gayet iyiydi filme gelirsek film beklediğimin altında çıktı diyebilirim 1.yarıda 1-2 sahne dışında bir şey yok fakat 2.yarıda film baya hareketleniyor yinede tavsiye ederim size ayrıca tanrılar dünyanın üzerinde geziyor Güneş tutulmasında tepeye mi ne bakıyorlardı anlayamadım bir kaç hata vardı ayrıca Kraken Canavarını çok beğendimı, bu arada lütfen benim yaptığım 3D hatasına düşmeyin gerçekten 3Dlik hiçbir şey yok normalle aynı 8.5/10
Sürükleyici bi konusu olan efectleriyle öne çıkan güzel bi film olmuş ben 3D olana gidemedim keşke 3Dye gitseymişim :/ Bu tarz filmleri seven Herkesin gitmesi gereken bi film ben çok beğendim tavsiye ederim.
Film maalesef fragman filmi Fragmanlarda ne gördüyseniz sahneler bu görüntülerün az daha uzunlarından ibaret.Oyunculuk zaten beklemeyin,ben daha çok şey bekliyordum filmden,hayalkırıklığı oldu benim için.We filmlere 3-D gitmeyi tercih ederim genelde.Ama bu filme 2-D gitseniz de olur,animasyon filmi olmadığı için anlamsız olmuş.Çok şey beklemeden gidin derim, 5.5/10 Not:God Of War 3 ü oynayın,daha çok zewk alacaksınız..
Fragmanda göreceğinizden farklı birşey görmeyi umuyorsanız sakın gitmeyin dizi tadında bir filmdi ve afmlerde sakın üçboyutlu olarak izlemeyin sanki korsan film izliyorsunuz kapkaranlık bir film izledik hatta çoğu kişi gözlüğü çıkarttı da filmi öyle izledi...