Filmi dün gece izledim.Filmden hayal kırıklıgıyla ayrılcagıma kendimi alıştırarak gittim fakat hiçte öyle olmadı.Film bence çok iyiydi.Bende en fazla fragmanda gördüklerim olur die düşünmüştüm ama öyle değildi çok daha guzel sahneler vardı.Bence izleyin ve pişman olmıcaksınız.Bu arada filmin God of War oyunuyla bi alakası da yok hikayeler çok farklı tek ortak noktaları Yunan mitolojisinden kesitler sunmaları..
god of war hayranı biri olarak filmi çok begendim.çok başarılı bir film olmuş.yanlız 3 filmden alıntılar var.god of war,Pirates of the Caribbean ve lord of the rings.ama %70-80 god of war.herkese tavsiye ederim.8.5/10
Arkadaşlar sıcak sıcak bi yorum size... Az önce çıktım salondan ve unutmadan yazayım.... Film berbat değil tabiki... Kötü de değil... Ama bekleneni veremiyo izleyiciye...Filmi izlerken sanki yeni bir film izlemiyorum da izlediğim bikaç filmin güzel sahnelerinden kolaj izliyomuşum gibi geldi... Yüzüklerin Efendisi, Akrep Kral Hatta enteresan yaratıklardan ötürü Avatar falan ; efektler makyaj falan iyi ama dediğim gibi bekleneni veremiyo.... Ayrıca kafama takılan bişey daha varki; benim bildiğim Yunan mitolojosinde Perseus Denizler Tanrısı Poseidonun oğludur. Zeusun oğlu Herküldür. Ama bu filmde başrol oyuncusu Sam Worthington Perseus rolünde ve Zeusun oğlu... Ve ben bi tane Titan bile göremedim... Ayrıca Worthington sırıtmış biraz, film Mads Mikkelsenin Draco rolüyle yarattığı karizmayı ve bembeyaz güzelliğiyle en azından beni büyüleyen Io rolüyle Gemma Artertonu izlemek için gidilebilinecek bir film =)
Filmin orijinalini 1981 yılında sinemada seyretmiştim, o zaman beni çok etkilemişti,özellikle Medusa sahnesinden bayağı etkilenmiştim. Tabii sonradan seyrettiğimde efektler yetersiz gelmişti. Filmi efektleri için görmeyi düşünüyorum, "God of war" söylemlerine sadece gülüyorum :)
arkadasın bırı god of war konu aynı demıs alaka neresı benzıyor.bilmesek tamam dıyecegızde az çok oynunu oynamıs bılıyoruz konun uzaktan yakından alakası yok ınsanları yanıltmayın.mitolojıde gecen bır hıkayenın farklı yorumu bu kadar buyuk oyuncunun rol aldıgı fılm umarım hüsranla bitmez
filmi az önce izledim. Avatardan sonra gelen 3D film olması ( Alice Harikalar Diyarında saymazsak) bir kaç gün iş yapacak film. Gene klasik bir video oyununun sinemaya uyarlaması olmuş.. Gof of War !
shinbet ve imperfecti bilmeden yorum yaptım sanırım ama sayenizdede öğrenmiş oldum çok teşşekür ederim filmin oyuncu kadrosuda efektleride çok güzel umarım başarılı bir film olur geldiği zaman mutlaka gidicem
ya yok ne god of wardan çalınma faland eğil 85te izledim vahşilerin efendisi adıyla oynamıştı yeniden çevrimi.o zaman god of war ı yaratan doğmamış bile olabilir :))