zafer-calayoglu
15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
film kurgu olarak, oyunculuk olarak, kötü ve anlamadığım nokta sam worthington neden hep aynı senaryoları kabul ediyor. insan ben bunu oynadım der ya senaryo eline geçince, nerelerde oynadı.'terminatör' - 'avatar' birde bu oldu.filmde mitoloji yansıtılması çok kötü olmuş film genelini '300' - 'mumya 1-2' - aralarda yeryer 'transformers' yani bunların kalitesine yaklaşıyım demiş ama olmamış. ben filmi beğenmeyenelrdenim.tavsiye etmiyorum sadeceralph fiennes performansını beğendim onun için 10/3
senaryosu ve oyunculugu cok basitti.Yer yer mantık hataları vardı. En önemlisi eglenceli değildi film insanı sarmıyor,kendinizi kaptırmıyorsunuz.Daha filmin baslarında filmin senaryosunun nasıl geliseceğini hatta sonuclanacagını tahmin ediyorsunuz. Denk gelirse seyredeceğiniz ve seyrettikten sonra muhtemelen bir daha hatırlamayacagınız bir film.
Sabırsızlıkla beklediğiğm film ne yazıkki hayalkırıklığı.Zaten fragmandanda anlaşıldığı üzere bütün aksiyon sahnelerini koymuşlar.Krakeni toplam 2 dakika görebiliyorsunuz.İlk yarıda zaten hiçbirşey yok.Zeyna veya herkülün herhangi bir bölümünden çokta farklı değil.Birde gözlüğe para verip paranıza yazık etmeyin.
Ya filmi 3D gözlüklerle izledik ama ben 3 boyutlu neredeyse tek bi sahne bile görmedim. bi ara gözlükleri çıkardım çünkü daha net ve canlı gözüküyordu film.. Baktılar ki 3 boyutlu tuttu filmin içine 3-5 sahne 3 boyutlu ekleyip piyasaya 3 boyutlu diye sürüyorlar artık. Böyle ucuz numaralardan kaçınmak lazım.Kesinlikle basit ve tekdüze olmuş.. Hiç beğenmedim.
Bence 5 para etmez bi film olmuş verdiğim paraya acıdım, afişine bakıp aldandık afişi yapana filmin 4 de 1 hasılatını vermeleri lazım yoksa bu film izlenmezdi :) filme 10 üzerinden 3 veriyorum sakın gitmeyin benden söylemesi...
Arkadaşlar sanata ve yapılan işe saygım var Ancak bu filme gitmemenizi şiddetle öneriyorum.Paranıza yazık gerçekten.Eğer biletiniz varsa zamanınıza yazık.Hele ki filmdeki 3d aldatmacası komediydi 3d olan tek şey altyazılardı:) 10/2
avatar dan sonra , 3 boyutlu film konusunda baya baya geride kalmış bir film. konusu oyunculuğu falan sıradan. bazı yerlerinde 3 boyutlu film tekniğini tam olarak yapamamışlar bile, insanların başlarının arka tarafları normal 2d ama ön tarafları 3d. tv dizilerindeki sıradan efektler gibi tüm efektler. merlin yada smallwille den çok farklı değil maalesef. 10/2
bence çok başarısız bi film boşa zaman kaybı filmin o kadrosundan çok daha başarılı bir yapım beklenirken tam bir hayal kırıklığı sakın 3 bpyutlu da izlemeyin paranıza yazık
ben dün 3d seyrettim bu filmi.çok kötüydü bence.klasik amerikan kahramanlık filmi.filmin sonlarına doğru salondakiler gülmeye,filmle dalga geçmeye başladılar.klişe replikler,müzikler,espriler:( kötüüüü
Bu kdr kötü bi film yapılabilir :( bir filmden beklenicek hiç bişey yok tek görsel efekt görmek istiyosanız gidin bile demicem ki bence öle aman aman bi görsel bişide yokdu. Ayrıca dikkatimi çekti (dikkat spoiler) şu başroldeki adam nie hep bişeylere binip günü kurtarıo :D:D:D
film kesınlıkle fragman fılmınden ote gıdememis ve 3d olması hıc bır hava katamamıs beraber ızledıgım arkadasım cok begendı ama ben cok daha fazla beklentı ıle gıttım ve ılk gun ılk seansa gıttım o saatte kalkıpta gıttıgıme pısman oldum kesınlıkle fragmandan otesını beklemeyın ve 3d dıyede heveslenmeyın zaman oldurmek ıcın gıdebılırsınız ama zamanınız coksa