Malesef filmi 2 boyutlu ve dublajlı olarak izledim.Efectler iyiydi,belirli bir hikayesi var.Eğlenceli olduğunu düşünüyorum.Ama izleyicide etki bırakmayan bir yapım.Unutulup gidecek türden.1 yıl sonra hatırlamazsam şaşırmam.3 boyutlu ve orjinal-alt yazılı izlesem belki fikrim biraz daha değişebilirdi.(5.5-6/10)
Bu senaryo üzerine çok daha iyisi yapılabilirdi. Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi gibi bir yapıt çıkarılabilecek konusu var. Tanrı olarak nasıl görev dağılımı yapmışlar, Hadesi nasıl kandirmislar... ? Grafiklere söylenecek söz yok zaten. Hades gücünü toplayıp geri dönecektir olayını düşündüğümüzde ikinci film gelebilir. Fantastik film sevenler için birebir..
Film maalesef fragman filmi Fragmanlarda ne gördüyseniz sahneler bu görüntülerün az daha uzunlarından ibaret.Oyunculuk zaten beklemeyin,ben daha çok şey bekliyordum filmden,hayalkırıklığı oldu benim için.We filmlere 3-D gitmeyi tercih ederim genelde.Ama bu filme 2-D gitseniz de olur,animasyon filmi olmadığı için anlamsız olmuş.Çok şey beklemeden gidin derim, 5.5/10 Not:God Of War 3 ü oynayın,daha çok zewk alacaksınız..
Olumsuz yorumlara bakıp izlememiştim. Geçen gün izledim gayet güzel bir film. evet konu çok detaylı ve geniş daha iyi işlenebilirdi ve daha iyi oyunculuk ortaya konulabilirdi. Fakat vasat bir film değil izlenebilecek bol aksiyonlu bir film. 10/7
Görsel efekt açısından sinemada izlemeye değdiğini düşündüm ama yazık olmuş hikayeye..resmen konuyu rezil etmişler! Bir buçuk saatte oldu bittiye gelmiş film..Konunun aslı Andromedayla Perseusun aşk hikayesi ama filmde bahsedilmiyo bile neredeyse! Hayal kırıklığına uğradım..20 sene sora bu kadar baştan savma mı çekilir bu film!?!Eski versiyonu çok daha iyiydi..
öncelikle bnm gibi mitolojiye ilgi duyuyorsanz senaryo nekdr kötü olursa olsun eski filmle zitlasmak adina degistirilen , çikarilan , eklenen karakterler de pek rahatsiz etmiyorsa sirf görsellik eglencelik güzel bir filmdi ...
forum bornova da izledim expand 3d den midir nedir çok karanlıktı hiç birşey anlamadım filmden. film de sinemada izlediğime pişman oldumm. keşke 2 boyutlu olsaydı. daha zevk verirdi. 3. boyutunu göremedik :)