Titanların Savaşı
3,7

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Başarılı bir, mitolojik aksiyon olmuş...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

20 Nisan 2010 tarihinde eklendi
beklediğimden oldukça iyi bir filmdi.ben sadece efekte abanmışlar,saçma bir senaryo,saçma oyunculuklar,yapay bir film beklerken,harika görselliğin ve doruktaki aksiyonun yanında hiç ama hiç sırıtmayan bir senaryo,yeterli ve karaktere bürünebilen oyunculuklar ve finalde beni gayet memnun eden bir film buldum.bir daha olsa bir daha izlerim.küçüklüğümden beri yunan mitolojisiyle feci derecede içli dışlı olmamdan ve çok sevdiğimden de olabilir bu beğenmem.hayranlıkla okuduğumuz ve hayal ettiğimiz şeyleri perdede harika bir görsellikle görmek gerçekten heyecan verici.tabii bazı değişiklikler olmuş ve süreden dolayı belki bazı noktalar geçilmiş falan denebilir ama inanın öyle bir kopukluk,boşluk vs. hissi yok film boyunca bana göre.sağlam bir film burada düşük puan almış sanırım neyin ne olduğunu kimin kim olduğunu bilmeyenler pek zevk almamışlar.worthington son zamanlarda yeni aksiyon kralımız oldu ama aktör aldığı karaktere bürünebiliyor kim ne derse desin,film başlayınca önceki rollerinden eser kalmıyor zihninizde.ben beğendim,uzun süredir bekliyordum ve çok merak ediyordum,heyecanlıydım,başta belirttiğim gibi beklediğimden ve duyduklarımdan da iyi çıkınca iyice güzel oldu.
Ilknur K
Ilknur K

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Abartılmış ve gözden kaçan sahneeri ile mitoloji tarihi anlatılmaya çalışılmış. Sıkılmayacağınız fantastik bir film.
beck31
beck31

30 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bahsi geçen yanlışlar haricinde de fazlasıyla sıkıcı ve donuk oyunculukları boy boy izlediğimiz bi filmdi, ruhsuz ve sıradan.5/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Mart 2012 tarihinde eklendi
Orijinal olmanın yolunun Pegasus'u siyah yapmaktan geçtiğini düşünen bir film var karşımızda desem,ne olduğu hakkında az-çok fikir sahibi olabilirsiniz.Devşirme 3-D'siyle de gösterimdeyken oldukça eleştiri almıştı.Bu yüzden sinemada izlemediğim için kendimi iki kere şanslı hissediyorum.
nskmourinho
nskmourinho

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Şu 3D olayını lütfen abartmasınlar.Tamam bazı filmlere güzellik ve gerçeklik kattığı kesin ama bu filmin neresi üç boyut yahu.Gözlüğü çıkardığım çoğu sahnede filmi izleyebiliyor ve alt yazıları okuyabiliyordum.Gözlüğü taktığımda da filmde öyle bir bulanıklık vardı ki keşke iki boyut izleseydim dedim.Filme gelince konu gayet mitolojik ve ilgi çekici olsa da senaryo işlenememiş.Sonu oldukça oldu bittiye gelmiş.O dünyanın içine giremiyorsunuz sadece olaylar oluyor bitiyor bir derinlik yok.5/10
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

25 Eylül 2011 tarihinde eklendi
türünün iyilerinden izle ve unut cinsinden fazla birşey beklemeden izlerseniz keyif alırsınız
Chev
Chev

7 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Fantastik film severler beğenecektir bence..Yaratıklar..Tanrılar..Eğer bu tarz filmleri seviyorsanız izleyin derim..
ilsalaron
ilsalaron

5 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Adeta bir Lord of the Rings ile 300 Spartalı karışımı gibi bir film. Oyunculuklar ve teknik bakımdan bence çok vasat hala bu film neden 3d çekilmiş anlayamadım. Bu arada sanırım Arnolddan sonra sinemada gördüğüm en kazma ikinci aktör Sam Worthington olacak ben bu kadar kazma ve yeteneksiz oyuncu görmedim.
tarhansimsek
tarhansimsek

15 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Puana bakıp da aldanmamak lazım. Yunan mitolojisi ilk kez böylesi görselikle işleyen bir filme tanıklık ediyoruz. Sanki bu tarzda yapılmış onlarca film var da bu kadar seçici olduk. Oyuncu seçimlere son derece güzel. Kurgusallık yerinde. İzlerken yaw acaba bu Herkül değil miydi diyebiliyorsunuz. Orası sorun değil hem Pegasus da varsın siyah renkte olsun. Lakin dediğim gibi Bu kapsamda (Yunan Mit. Olimpos vsvs) bu güne kadar yapılmış bence en güzel film. 9/10
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ben begenmedim... daha ii yapiLabiLirdi...
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Fragmanı çok sağlamdı..Güzel olacağından şüphem yok..
boldheart
boldheart

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle sıkmayan seyir zevki yüksek bir film savaş sahneleri yapılabilir ve daha uzun tutulabilirdi diye düşünüyorum mitolojiyle ilgili bazı detaylar atlansada kaliteli bir film ama daha iyi yapılabilirdi o zaman başyapıt olurdu ama fena değil tavsiye ederim ben güzel bir fantastik mitoloji karışımı oyunuculuklarıylada iyi olan bir film...
suadiyekartali
suadiyekartali

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
mitolojiye ilgi duymamı sağlayan film.izlenmeli:)
AstalaVista
AstalaVista