Percy Jackson & Olimposlular Şimşek Hırsızı
Ortalama puan
3,6
547 Puanlama

56 Kullanıcı yorumları

5
8 Eleştiri
4
13 Eleştiri
3
12 Eleştiri
2
14 Eleştiri
1
7 Eleştiri
0
2 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
Barlibar
Barlibar

Takipçi 12 değerlendirmeler Takip Et!

2,0
13 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Aslında iyi bir potansiyel barındıran bu filme neden bir türlü ısınamadım bilemiyorum ancak benim için vasatın altında kaldı.
Ata Kalinyazgan
Ata Kalinyazgan

Takipçi 204 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
17 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Rick Riordan'ın Percy Jackson & Olimposlular serisinin 5 kitabını da büyük bir zevkle okudum hatta serinin devamı olan Olimpos Kahramanları serisinin ilk 2 kitabını da okudum. Kitaplar çok hoşuma gittiği için filmi de izlemiştim. Maalesef böyle "ödüllü" bir kitap serisine yakışmayacak bir film olmuş. Çok daha iyisini beklerdim, hayal kırıklığı yaşadım. Kitaptaki bir sürü şey değiştirilmiş nedense, nesi varsa kitabın? Sadece kitabın hayranları izlesin, onların bile tatmin olacağını sanmam.
muge-
muge-

Takipçi 19 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
çok da yetişkinlere yönelik bir film değil gençlerin çok da düşünmeden oturup seyredip kahkaha atıp seyredebilecekleri bir film. 6,5/10
redoxx
redoxx

Takipçi 255 değerlendirmeler Takip Et!

2,0
15 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Saçma bi konu bekliyodum ama bu kadar da değil...10/4
tarhansimsek
tarhansimsek

Takipçi 592 değerlendirmeler Takip Et!

2,0
21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Saçmalamışlar. Şimdi kalkıp film-kurgusal hataları saysak 30 a yakın takip edebildiklerimi sayarım. Emin olun son zamanlarda izlediğim en absürd film olmuş. Aklı havaada 11-13 yaş aralığındakilere bile hitap edemeyn bir absürdlük. 4 puan veriyorum o da tanrılarla ironiyi vermesine... Ha unutmadan bir de bu filmi izlemek için sinemya gidenler olmuş. Cık cık...
pyloth
pyloth

Takipçi 58 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
5/10 o da efektler yüzünden. Yok uçan ayakkabı yok tanrıların cocukları. Fantastik filmleri severimde bu film olmamış.
kuvvetmf
kuvvetmf

1 değerlendirme Takip Et!

2,5
23 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi Harry Potter yapımcıları yaptığı için ve fantastik - kurgu çeşidi olduğu için çok merak ediyordum. Merakım izleyene kadar sürdü, hatta kitabını da okudum. Çok güzel bir film olsa gerek dedim. Merakımı yitirmek söz konusu bile olmamıştı. Kitabı bu kadar sürükleyiciyken, filmi neden öyle olmasın ki diye düşünüyordum.

Ama filmi izlediğimde tamamıyla hayal kırıklığına uğradım. Kitaptaki olaylar, filmde çok hızlı geçiyor. Bunu filmin süresinin 2 saatlik olmasına veriyorum. Başka bir sorun şu ki; kitapla hiç alakası yok. Ayrıca ikinci kitabın bir bölümüyle karıştırılmış. Benim beklediğim sahnelerin en küçük bir yeri bile yoktu. Tabii ki film yapımcıları kitabın aynısını yapacak değil, zorunda da değil. Bunu da geçtim. Film çok basitleştirilmiş, yani Harry Potter filmlerinde görüyoruz ki, bir canavar için çok uğraşıyorlar. Bu da insana heyecan veriyor ama Şimşek Hırsızı için bu geçerli değil. Aceleye getirmişler gibi bir olay var, o kadar güzel bir filmi beklediğimi sanırken böyle bir film çıkması gerçekten kötü. Yine de ellerine sağlık diyeceğim.

Bu filmi izleyip, bir de kitabını okuyunca Yunan Mitolojisine merakım arttı açıkçası. Olay şu ki bunlar sadece benim yorumum. Filme gitmek isteyenlerin isteklerini söndürmeyeyim. Kitabını okuyanlarda belki bana hak vereceklerdir.
Xearon
Xearon

27 değerlendirmeler Takip Et!

2,0
14 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmle ilgili çok olumlu seyler soylemem dogru olmaz pek begenmedım izlerkende sıkıldım çocuklar için guzel bir film olabilir.Harry potter vs. gıbı fantastık fılm arıyorsanız bu filmde aradıgınızı bulamazsınız.
imirhan
imirhan

19 değerlendirmeler Takip Et!

2,0
28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Konusu Bukdar Güzel ve Sürekleyici Olan Bir Kitap Bundan Daha Kötü Beyazperdeye Yansıtılamazdı Sanıyorum.Yönetmeni Harry Potter 1-2 yi çeken adammış iki filmide çok çocuksu bulmuştum işlenişlerinide hiç beğenmemiştim aynısını bu filmdede gördüm.Konu Fantastik Olabilir ama çok daha kaliteli bir şekilde yetişkinlere yönelik uğraşılarak çekilmeliydi Oyunculuk deseniz oda çok kötü.Kısacası Hayal Kırıklığına Uğradım.
y-osmanoglu
y-osmanoglu

Takipçi 59 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
heyecanlı ve güzel bir filmdi bence...son zamandaki izldiğim bir çok film gibi sıkmadı en azından...
demirokemlak
demirokemlak

3 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
23 Şubat 2010 tarihinde eklendi
BU FİLM harry potterı geçsin ben bi daha HP izlemicem o kadar diiym . arkadaşlar boru mu yani HP kitap serisi bile 700 milyon kopya sattı xD
iatros
iatros

32 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Yerli yapım bir film olsaydı veya tiyatro olsaydı parama yazık oldu demezdim.Bahsettiğin konuda haklısın ama yabancı bir yapım için sigara da içmeyen biri olarak parama yazık olduğunu düşünüyorum.Diyeceksin ki sinema salonları para kazanıyor.Açıkçası kodamanların ceplerini doldurmaya hiç gönüllü değilim.Ama doldurdum :( İzlenmeyecek bir film değil.Sadece sinemada izlemeye gerek yok bunu belirttim.Saygılar.İyi seyirler.
saint1379
saint1379

8 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi kaçırmayın, üzülürsünüz
Mehmet-ASLAN
Mehmet-ASLAN

5 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
az once sinemada (taiwan) izledim. kitaplarını okumadım. okuyanlar da sunu soyledi ' hic alakası yok kitaplar daha guzeldi'.
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler