Buyrun teknolojik bir "Frankenstein" daha. 1 saat 43 dakikalık bu filmi tam 5 saatte ancak izleyebildim. Yani bu kadar tahammül ötesi bir film. Ama bıkmadan usanmadan hala aynı pilavı farklı sunumlarla burnumuza sokmaya çalışıyorlar!
evet son derece gereksiz olmuş gerçektende özelliklede yaratılan şey çok açma mantıksal olarakte saçma hiçbir anlam taşımıyor hadi cinayet işlemesi filme gerilim katsada cinsiyet değiştirme olyı tam filmi almış almış... çukuruma sokmukmuş10/1ama oyunculuk için 3 veriyorum.
genetik bilimle içiçe güzel bir bilimkurgu olarak başlıyor ve izleyeni içine çekiyor ancak ikinci yarısında işler değişiyor,filmde bilim kurgu ikinci plana atılıp gerilim dozu yükseltilmeye çalışılmış.buda konuyu başka bir yere sürüklemiş.daha iyi olabilirdi
Hani açıkçası sıkılmamak elde değil bu filmde. İzlediğim en kötü film diyemem, ciddi anlamda çok daha fazla kötüleri var ama bu da oldukça kötü, zaman kaybı olan filmlerden. Zaten gişe başarısıda fazla parlak durmuyor. Adrien Brody filmlerinde hep dikkat çeken bir sahneye imza atar bu filmde de kaçırmamış ve kötülük katsayısı iyice artmış böylece.Puan olarak 2/10. Bu da dahada kötülerini gördüğüm için.
Beğenmedim zaten 300 kişilik salonda sadece 5 kişinin filmi izlemesi beni kuşkulandırmıştı..Hele Adrien Brodyi hiç sevmezdim bu filmden sonra iyice nefret ettim Predators adlı filmde de oynuyomuş.. Umarım ordaki Predator iffetini koruyabilir Adrien Brody onlara dokunmaz:)))))))))))
Film bence çok sıkıcıydı..Açıkça söylemeliyim ki başta ilginç geldi..Ama gerçekten boşa gitmişim..Filme hiçbişi diyemiyorum..Ne ilginçliği ne de oyunculuğu vardı..10 üzerinden 1 diyorum.