İnanılmaz Örümcek Adam

ceptaner
ceptaner

9 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
fim ne kötü ne iyi idi... tam aksiyon başlıycak diyoruz... hoooppp iki ekşın :) sonra yine ağırlık. ve hep böyle. fragmandaki örümcek adamın gözünden gördüğümüz sahne daha uzundu. ve fragmandan başka bişey yoktu. gittiğime biraz pişman oldum gibi. kesinlikle sam raiminin örümcek adam serisi çok daha eğlenceli ve ekşın dı.. zaten filmde çok boşluk vardı. mesela kıyafet ve ağ olayını oldu bittiye getirdiler. ne biliyim ya benim izlediğim salonda filmi kesmişler yada ben aralarda uyuya kaldım...
KauFmaNXIII
KauFmaNXIII

16 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar seyrettiğim en kötü örümcek adam filmiydi.Parker'ın en sinir olduğum detayı ise örümcek adam oluyor duvarlara tırmanıyor ama ağ atamıyor saçmalığın diki resmen.
Sertuğ T.
Sertuğ T.

2 Ekim 2016 tarihinde eklendi
" Seni seviyorum ve sen benim kahramanımsın " Sam Raiminin yönnetiği spiderman trigolyden sonra spiderman seririsi sıfırlandı ve 2 filmilk The Amazing Spider man serisi ile yeni bir evren yaratıldı. Seriini 1. filmi olan Tasm 1 Cok kötü bir spiderman origini işliyor bunu itiraf ediyim peterın anne ve babasını yakından tanımak cok iyi. Ama peterın spiderman olma gelişi trigolyden 100-1000 kar daha iyi anlatılıyor ve cokta iyi yansıtılıyordu . Eski seriyle karşılaştırmak cok iyi olmaz cünkü eski serideki filmler bundan daha güzel ( Spider Man 3 dışında ) Baş kötü Lizard cok kötü tasarlanmış ve mallesef seyirciyi doyurmuyor. Gene stan lee cameosu görmek harika oldu bu arada :D Sanırım o One Above All öle bir teoriler dönüyor . Gwen stacy cidden cok iyi işlenmiş . Filmin bazı yerleri fps çekilmiş ve bu kısımları izlemesi zevkli köstüm iyiydi . Kısacası seneryosu iyi değil ama genede fena olmayan bir yapım. Spiderman trigolydeki peterın flashla olan kapısması daha iyiydi bu arada. 6.5
zifiriii ..
zifiriii ..

5 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Baş rol oyuncusu çok kötü,film serisinden soğudum