Baştan sona müthiş bir heyecan fırtınası.Gerek kurgusu gerek efektleri gerekse de müthiş finali ile tam bir başyapıt.Jason Statham tam oturmuş filme. Filmdeki yarış sahneleri gerçekten inanılmaz,özellikle sinamada izleyin.Herşeyi ile harika bir film herkese tavsiye ederim10/10
bu filme 10 veren arkadaşlara cidden neresine 10 verdiklerini çok merak ediyorum.tamam güzel eğlenceli bir film aksiyon var canınız sıkılmıyo ama çok saçma yerleri de var.arabanın ön camından duman, su, alev giriyo ama kameralar adamın yüzünü göremiyo ne kadar ilginç degilmi :) sıkılmadan izlersiniz ama pekte mantık aramayın.evde izlenebilecek düzeyde bir film.10/6
zevkler ve renkler tartışılmaz derler beğenmeyenlerde çıkıcak tabiiki ama merak ediyorum bu filmi beğenmeyenler hangi filmleri beğenmişler veya aksiyon filmlerinden hoşlanıyorlarmı. 10 numara değil belki ama jason amcam bence döktürmüş belki seneryo abartılı ama artık hangi filmde abartı yokki aksiyon sevenler hiç düşünmeden gitsinler hızlı ve heyecanlı bir film