Ölüm Yarışı

müthiş bir filmdi
gskaltay
gskaltay

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
yüksek temposuyla sonuna kadar kendini izleten başarılı bir aksiyon...
playerface
playerface

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
waaawwwwwww...süperdiiiii.
iskocya
iskocya

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Temponun bir an düşmediği,bol aksiyonlu ve heyecanla seyredebileceğiniz bir film.Ben baya beğendim.Hatta kimi sahnelerini film bittikten sonra tekrar seyrettim.Eğer hareketli bir film arıyorsanız kesinlikle bu filmi seyretmelisiniz.Sonu itibariyle de iyi bir film olmuş.Ayrıca Jason Statham gün geçtikçe ilgimi çeken bir oyuncu olmaya başladı.Bu hapishane filmlerinin her türlüsü güzel be :)
gokcearaz
gokcearaz

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film gerçekten aksiyon dolu..Hiç sıkılmadan izliyosunuz.Arkadaşlarınızla toplanıp izleyebileceğiniz eğlenceli bir film.
bulent125
bulent125

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel bir aksiyon filmi,özellikle bunu sinemada izlemenizi tavsiye ederim.
emrah-izci
emrah-izci

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu adam her filminde şöför olmak zorunda mı:d gercekten cok güzel bi film insan bir saniye sıkılmıyor
beratdin
beratdin

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
machine gun joe yu unutmamak lazım.. Statham ın yanında farklılık kattı.. müthiş bir film.. senaryo olarak ufak atlamalarından dışında çok kaliteli bir film.. mutlaka izleyn..
Josephy
Josephy

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Efsane bir film.İzlediğiniz taktirde her zaman aklınızda olacak,unutamayacağınız bir film.Görsel efektler muhteşem,ayrıca oyun tarzı senaryasuda dikkat çekici.Filmi izlerken kendinizi filme fazla kaptırım bir ölüm yarışı oyunu içinde bulabilirsiniz.Tavsiyemdir 10/10
crowd1
crowd1

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Jason Statham kendisine yakışır bir rolde oynamış ve son derece de güzel bir filmdi.Film konusuda etkileyiciydi.Yine hayattaki insanların çeşitliliğinden ve hayatta kalmak için ettikleri mücadeleyi çok güzel vurgulamış...Tebrikler Jason(Frank)...Adamım benim yaa:)
unialtay
unialtay

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mukummel surukleyıcı basından kalkamayacagınız bır fılm dıyebılırım. sureklı fılm ızleyen bırıyım ya cok begendıklerıme yada hıc begenmedıklerıme yorum yapan brıyım vede bu fılmı cok begendım 10/10
blackinman
blackinman

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konusu biraz The Condemned e benziyor. Eğlenceli Güzel film...
tughantonguc
tughantonguc

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konusu itibari ile ilginc ve hic sıkılmadan izliyebileceginiz bir film yalnızca siddet ogeleri biraz fazladır benim notum 9/10
francesko-1903
francesko-1903

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Müthiş bir filmdi.
mad-eagle-82
mad-eagle-82

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmi...kurgusu ve konusuyla çok güzel bir film olmuş..(10/9)