Ölüm Yarışı

müthiş bir filmdi
gskaltay
gskaltay

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
yüksek temposuyla sonuna kadar kendini izleten başarılı bir aksiyon...
playerface
playerface

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
waaawwwwwww...süperdiiiii.
bulent125
bulent125

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel bir aksiyon filmi,özellikle bunu sinemada izlemenizi tavsiye ederim.
emrah-izci
emrah-izci

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu adam her filminde şöför olmak zorunda mı:d gercekten cok güzel bi film insan bir saniye sıkılmıyor
beratdin
beratdin

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
machine gun joe yu unutmamak lazım.. Statham ın yanında farklılık kattı.. müthiş bir film.. senaryo olarak ufak atlamalarından dışında çok kaliteli bir film.. mutlaka izleyn..
Josephy
Josephy

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Efsane bir film.İzlediğiniz taktirde her zaman aklınızda olacak,unutamayacağınız bir film.Görsel efektler muhteşem,ayrıca oyun tarzı senaryasuda dikkat çekici.Filmi izlerken kendinizi filme fazla kaptırım bir ölüm yarışı oyunu içinde bulabilirsiniz.Tavsiyemdir 10/10
blackinman
blackinman

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konusu biraz The Condemned e benziyor. Eğlenceli Güzel film...
tughantonguc
tughantonguc

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konusu itibari ile ilginc ve hic sıkılmadan izliyebileceginiz bir film yalnızca siddet ogeleri biraz fazladır benim notum 9/10
mad-eagle-82
mad-eagle-82

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmi...kurgusu ve konusuyla çok güzel bir film olmuş..(10/9)
Power-of-Tower
Power-of-Tower

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yıldız oyuncuların yıldız olduktan zonra duraklama devresine girdikleri filmler olur ve hangi kılıfa girerlerse girsinler düştükten sonra çıkmaları zor...Jason Statham bu dediğime asla girmiyor aksine her yeni filmde kendini dahada hayran bırakıyor..Film krize girmiş bir devletin kendi çıkarlarını düşünen bir hapishane müdürünü konu alıyor..Sırf reyting uğruna mahkumların ölüm yarışlarına katılması ve bilmem kaç milyon üyenin o televisyona abone olup müdürün para kazanması..Film bana birazcık Running Man i andırtsada bu filmin adrenalinin ne kadar iyi oldugunu değiştirmez..Filmdeki aksiyon sahneleri ekrandan öyle bir dışarı çıkıyoruki beyninizin merkezine ulaşıp ruhunuzu deşiyor..O yarışlara katılmak , arabaların size çarpmaması için dua ediyor....Benden 9 aldı...Süper aksiyon kelimesi sanırım en çok bu filme yakışıyor..
cemil566
cemil566

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film muhakkak izlenmesi gerek.Mükemmel
target29
target29

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
aksiyon kesinlikle 10 numara ,hareket hic azalmiyor , daha fazlasinida beklemiyorsaniz ,hic suphesiz bu filmi izlemelisiniz. birde muzikler var tabi ,onlarda superdi
serhattopac
serhattopac

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
iste jason yine karsımızda ve harika bir aksiyon filmi yine vizyonda.filmden kopmak nerdeyse imkansız cunku aksiyon hic bitmiyor ama sadece yarıs ustune kurulu bir film.icindeki kurguyu ve jasonun neden orada oldugunu bir daha detayıyla verseymis film bize daha ilgi cekici olacagını dusunuyorum.film kesinlikle izlenmesi gereken bir film sonunda.uykunuzu kacırıp ekrana baglanacaksınız...
Sikimic
Sikimic