Ölüm Yarışı
4,2

boldheart
boldheart

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Acaip sürükleyici ve heyecan dolu bir film Jason yine döktürüyor efektler çok sağlam kurgusu gidişatı her yönüyle farklı ve güzel bir film mutlaka izleyin derim baştan sona kadar soluksuz izledim finalide baya iyiydi
Meet-in
Meet-in

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Süperdi,mükkemmeldi,olağanüstü daha ne olabilir ki muhteşem bir aksiyon,muhteşem bir film.Bazı sahnelerinde gözümü hiç kırpmadan izledim.10/9
ebg5
ebg5

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bi filmin içinde jason statham varsa zaten o film izlenmeye değerdir..yine harikalar yaratmış jason abimiz.. herkeze tavsiye ediyorum..
agresive-angel
agresive-angel

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten yorumlara katılmamak elde değil , Jason Stathamın başarılı oyunculuğuna birçok kez hayran kaldığınız gibi bir kez daha kalacaksınız. Soluk soluğa , heyecan dolu bir mücadeleyi izlerken dünyayla tüm bağlanırınızı koparıp, filmi yaşayacağınıza eminim. Bir bilgisayar oyununun içinden dünyaya gelmişsiniz gibi..
Yönetmeninde hakkını yememek lazım , tek kelimeyle müthişti...
tanker26
tanker26

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
süper aksion.araba,hız ve bol patlamalı sahneleri sevenler kaçırmasın.
hassler8
hassler8

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
gerçekten süper bir aksiyon filmi olmuş. zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
mooreart4
mooreart4

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film hareketli ve çok güzeldi.Tam Jason Statham tarzı bir film olmuş. Filmi izlerken aklıma "acaba oyununu da yaparlar mı?" diye bir soru geldi. O zaman yeme de yanında yat olur...
Mehmet S.
Mehmet S.

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Büyük bir keyf ile izledim aksiyon dolu bir film.
sipru
sipru

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tam bir seyirlik,filmin sonuna kadar sıkılmadan izledim 8
mettt
mettt

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bi filmden daha fazla ne beklenebilir ki?zaten jason statham varsa üzerine başka bişey denmez.. 10/9
cemal-xcx-82
cemal-xcx-82

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Abii dehşet bir aksiyon filimi bu yaa şu Jason Stadhama hasta oluyorum...Filimin son sahnesi harikaydı, herkesin izlemesini kesinlikle tavsiye ediyorum, izleyin...
timsah8342
timsah8342

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
gerçekten muhteşem bir aksiyon filmi arkadaşlar kesinlikle seyredin derim jason statham ve tyrese gibson filmi alıp götürmüşler sonundaki miami panosu sahnesine hasta oldum
kubilay-oral
kubilay-oral

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Harike bir aksiyon yaşadım kesinlikle tavsiye.
garland-norlin
garland-norlin

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çıldıracaksınız...:) gerçekten ama gerçekten çoook zevkli bi filim...izlediğim en güzel aksiyon filimlerinde ilk 3 e girdi...:D sizde muttllaakkaa izleyin
Betsky
Betsky

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda çok iyi dediğim aksiyon filmlerini toplasam 5 tane etmez. Ama bu film bir başka. Farklı bir konusu var sıkılmak imkansız. Jason Statham var ve bir arabası var daha ne olsun:) Müzikleri de süper. 10/9 veriyorum