Ölüm Yarışı
4,2

hamlet403
hamlet403

22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence güzel bir aksiyon filmi ortaya çıkmış ben buadamın filmlerini seviyorum.
eyup-6
eyup-6

22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Film güzel hemde çok güzel. Aksiyon hiç kesilmiyor. Arabaları sevenler için kaçırılmaması gereken bir film. Diğer yandan sadece show amaçlı bir film. Yani kazandırdığı özel bir şey yok. Ama illa her filmin birşeyler kazandırması da gerekmiyor bence. Sıkmasın heyecanlandırsın koltuğunuzda sizi zıplatsın yeter bence. O yüzden kaçırmayın derim.
ksasasa
ksasasa

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi..herkesin izlemesini tavsiye ederim..
rezo1903
rezo1903

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem çok zevk aldım izlerken
lovejunkie
lovejunkie

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ben 9 verdim.en kötüde 8 alır.güzel,değişik,hızlı ve heyecanlı bi filimdi.finalide güzeldi.izlenmeli
atlantisprensi80
atlantisprensi80

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gerçekten bir heyecan fırtınası. aksiyon türünün çok güzel bir örneği. sakın filmi klasik yarış filmi olarak görmeyin. bambaşka çok orjinal bir senaryosu var. gidin, emin olun ki paranız boşa gitmeyecek ;)
murtega23
murtega23

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
klasik bir intikam ve hapishane filmine dehşet aksiyonlarla bir bilgisayar oyunu oynarmışcasına zevk veren aynı zamanda vahşeti en güzel şekilde yansıtan süper bir film. Jasonu ne kadar sevmezsem de gerçekten çok iyi oynamış tavsiye ederim
amajestic
amajestic

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlemeye deger bir aksiyon filmi..bekledigimden daha guzel cikti dogrusu.tabiki klasik bir hikaye aile ve intikam ikilemi.. fakat sahneler gercekten cok etkileyiciydi..
sweet-crazy
sweet-crazy

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film..9/10 u hak ediyor..1 puan da maskeden kırdım :) ben güzel vakit geçirdim ..izlenmesini tavsiye ederim ..
korcane
korcane

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
harika bir filmdi sahneler ınanılmaz bitmeyen temposu ile super bir film.kesinlikle izleyin .10/8
nadal1960
nadal1960

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mukemmel bı fılm herkese tavsıye ederım:D:D
samgi84
samgi84

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmlerindendi. Hele yarış sahneleri müthişdi.
Jason Statham yani aksiyonking her zamanki gibi harikaydı.Natalie Martinez süpeeeeeeeeerdi. Kesinlikle izleyin vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.
yakamoz-70
yakamoz-70

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle kacırılmaması gereken bir film
urper
urper

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
işte budur muhteşem bir filmdi daha giriş kısmıyla sizi heycanlandırıyor hapishane sahneleri bir pc oyunundan çıkmış o yarış, arabalar ve oyuncular çok beğendim Jason Statham yine harika oynamış yeni filmleri olan crank 2 yi ve transporter 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum.
haayrancioglu
haayrancioglu

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile ŞaHaNeydi mutlaka ızleyın derım
benden 10 puan aldı ;)