Film güzel hemde çok güzel. Aksiyon hiç kesilmiyor. Arabaları sevenler için kaçırılmaması gereken bir film. Diğer yandan sadece show amaçlı bir film. Yani kazandırdığı özel bir şey yok. Ama illa her filmin birşeyler kazandırması da gerekmiyor bence. Sıkmasın heyecanlandırsın koltuğunuzda sizi zıplatsın yeter bence. O yüzden kaçırmayın derim.
gerçekten bir heyecan fırtınası. aksiyon türünün çok güzel bir örneği. sakın filmi klasik yarış filmi olarak görmeyin. bambaşka çok orjinal bir senaryosu var. gidin, emin olun ki paranız boşa gitmeyecek ;)
klasik bir intikam ve hapishane filmine dehşet aksiyonlarla bir bilgisayar oyunu oynarmışcasına zevk veren aynı zamanda vahşeti en güzel şekilde yansıtan süper bir film. Jasonu ne kadar sevmezsem de gerçekten çok iyi oynamış tavsiye ederim
izlemeye deger bir aksiyon filmi..bekledigimden daha guzel cikti dogrusu.tabiki klasik bir hikaye aile ve intikam ikilemi.. fakat sahneler gercekten cok etkileyiciydi..
Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmlerindendi. Hele yarış sahneleri müthişdi. Jason Statham yani aksiyonking her zamanki gibi harikaydı.Natalie Martinez süpeeeeeeeeerdi. Kesinlikle izleyin vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.
işte budur muhteşem bir filmdi daha giriş kısmıyla sizi heycanlandırıyor hapishane sahneleri bir pc oyunundan çıkmış o yarış, arabalar ve oyuncular çok beğendim Jason Statham yine harika oynamış yeni filmleri olan crank 2 yi ve transporter 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum.