bir film fragmanından belli olur derim çünkü sinemada çalışıyorum eğer bir filmin fragmanı iyi değilse film vasat oluyor bu filmin de faragmanı süper bencede bu film iş yapar zaten osman sınava laf yok kendisini kanıtlamış bir isim
valla ben ne diim osman abime türkler geç kalmış dedirtecek bir yapıma benziyor inşallah gitmek nasip olur diorum ve böyle filmlerin devamının gelmesi için osman abime sesleniorum "devamını getir be abiii"...
mehmet kurtulusun bir usak dogumlu oldugunuda belirtmek isterim.kendisi hemserimizdir.ama 2 yasından itibaren almanyada hayatını devam ettirmektedir.ayrıca gecen hafta almanyanın en cok izlenen dizilerinden birinde basrolü kapmıstır.
Sinema da tanıtım filmini izledim, açıkcası gösterilen sahnelerden herhangi bir amerikan macera filmlerinden eksiği yoktu, oldukça hareketliydiler. İnşallah filmde sadece bu çekilen sahnelerden ibaret değildir, yani bir çok film tanıtım filmlerinden ibaret oluyor, onlara aldanıp gittiğimde bir çok filmde hayal kırıklığına uğramıştım. Umarım bunda da olmaz.