film tamamıyla 3 saat boyunca hüsran.selçuk yöntem süper ve de bu oyuncu kadrosuyla efsane çıkaramaz.mehmet kurtuluşun yerinde nejat işler olsydı keşkeeeeeeee??
Filmi bugün izledim, konsept olarak işleyiş olarak gerçekten güzel bir film. Son zamanlarda Türk sinemasının yaptığı güzel filmlerden biri. Yalnız böyle güzel, büyük sinemalarda oynayan, her yerde reklamı yapılan bir filmde o kadar çok hata var ki sinema filmimi izliyorum yoksa amatör bi filimmi izliyorum tereddüt içinde kaldım. Benim gördüklerim, ilk sahnelerde kahramanımızın babasının bar baskınında içerdeki cesetleri çıkarırken eski model polis arabasi ve eski ambulans getirerek olayın eskiden olduğunu göstermek istemişler. Yalnız barın üstündeki güvenlik kamerası orda kocaman gözümüze batıcak gibi duruyor. 15-20 yıl önce ne işi var o güvenlik kamerasının orda:) Ayrıca arka taraftaki trafiktede son model arabalari rahatlıkla görebiliyoruz. Bi şekilde bunlar saklanabilirdi. Ayrıca neredeyse her sahnede üst taraftan gözüken mikrofonları sayamadım bile! Hani bir olur iki olur kaçmış deriz ama hemen hemen her sahnede mikrofon gözüküyor tam filme dalıyoruz o heyecana o duyguya yukarda bi mikrofon herşey bi filmmiş dedirtiyor insana:) Osman Sınav gibi iyi bir yönetmen nasıl böyle hatalara dikkat etmemiş şaşırdım. Sanki film yangından kaçırır gibi aceleyle çekilmiş gibi olmuş. Yinede herkesin görüp izlemesini tavsiye ederim. Özellikle uyuşturucu illetinin insanlara neler yaptığını, yaptırdığını ve onu gençlerimize pazarlayanlarin nasil insanlar olduğunu görmek isterseniz...
bence fılm cok ıyı degıl tabıı ısın ıcınde osman sınav olunca beklentıler artıyor. fılm konusu cok ıyı ama oyuncular beklenenı verememıs osman sınava ragmen yıne de seyretmeye deger bı fılım
Vasat maalesef vasat söz konusu Osman Sınav ve Türk sineması için hatırı sayılır bir bütçe olan 4 milyon dolar olunca insan daha fazla birşeyler bekliyor ama ne yazıkki beklenen olmamış ve tv için çekilmiş sıradan amerikan yapımı bir filmin ötesine geçilememiş.Tabiiki kötü bir film olarak değerlendirilemez fakat film kendinden bekleneni maalesef vermiyor. 10 üzerinden 4
Osman Sınav iyi bir fİlm yapmaya çalışmış ama Bence aksiyon konusunda vasat bir film bir başında birde sonunda yer verilmiş kalan 1.5 saati tamamen Konuşmadan ibaret fragmanına aldanıp sinamya gitmeyin bence zamanınıza yazık Uykum geldi :D Sinamda