hayatımda ilk kez bir filmi gösterime girdiği gün seyrettim :) .
bir Türk yapımı olarak gerçekten çok etkilendiğimi söyleyebilirim. gerek konusu, gerekse aksiyon sahnelerindeki gerçeklik çok iyidi.
bazı arkadaşların aksine ben seks sahnesini oldukça cesurca buluyorum. artık hemen hemen bir çok fillmde bu tür sahneler görüyoruz. böyle bir sahnenin olması beni de şaşırttı ancak dediğim gibi oldukça cesurca ve takdir edilmesi gereken bir sahne.
konusu olarakda günümüz sorunlarında bence gençler için en başta geleni ele alınmış ve etkili bir sinema filmi ortaya koymuşlar bence. kendilerini tebrik etmek gerekir.
simdi filmden geldim ve hevesle yorum yazmak istedim ben filmi cok begendim son yıllarda cıkan en iyi turk filmi kesinlikle kurgu olay iyi işlenmiş herkese tavsiye ediyorum mutlaka izleyin bu arada basrol oyuncusunu cok begendim ...
bir film fragmanından belli olur derim çünkü sinemada çalışıyorum eğer bir filmin fragmanı iyi değilse film vasat oluyor bu filmin de faragmanı süper bencede bu film iş yapar zaten osman sınava laf yok kendisini kanıtlamış bir isim
valla ben ne diim osman abime türkler geç kalmış dedirtecek bir yapıma benziyor inşallah gitmek nasip olur diorum ve böyle filmlerin devamının gelmesi için osman abime sesleniorum "devamını getir be abiii"...
mehmet kurtulusun bir usak dogumlu oldugunuda belirtmek isterim.kendisi hemserimizdir.ama 2 yasından itibaren almanyada hayatını devam ettirmektedir.ayrıca gecen hafta almanyanın en cok izlenen dizilerinden birinde basrolü kapmıstır.