film güzel. böyle değişik Türk filmleri güzel oluyor. Yalnız mehmet kurtuluş’un biraz Türkçe diksiyon çalışması gerekiyor. Bir de Filmin Adı daha güzel olabilirdi.. Saygılarımla Cüneyt...
vasatın altında kalmayı başaran bir film malesef ki :(yani konu güzel türkiyedeki olayları anlatıyor falan. ama oyunculuklar okadar kötükü ve zaten bir sürüde hata var filmde.birkere filmin kendine bağlayan sahneleri aksiyon ve macera sahneleri olması gerekirken aksine o sahneler sizi filmden uzaktırıyor. yani o sahneler olmasaymış film daha başarılı olacakmış.bi tır sahnesi var zaten aksiyon olarak o filmin en kötü sahnesi olmuş tır söförünün oyunculuğu berbat üstündeki baş rol oyuncusununda oyunculuğu berbat.helki dövüş sahneleri adam kötü adamın suratına tekme yapıştırdı sahnede ağeç dalı sokmuşlar ki ağaç dalı okadar kalınki zaten anlıyosunuz cüneyt arkın filmlerinden farksiz. e adam yere düşüyor karnına tekme atıyor yönetmen öyle vasat iş çıkarmışki resmen adam ayağını kaldırım taşına sürtüyor arada o kadar aralık var :( yani olmamış ya keşke olsaymı ama olmamış keşke Osman sınav bu işe girmeseymiş tvdeki programları daha çok izleniliyor.10/1..
hayatımda izlediğim en kötü filmler sıralaması yapsam kesinlikle ilk 10a girer... çünkü 2.sınıf amerikan filmlerinde göreceğimiz tarzda aksiyon sahneleri vardı(arabaların üstünden atlamalar vs gibi),oyunculukların yapmacıklığı hayatında hiç film izlememiş insanın bile gözüne batabilecek şekildeydi,senaryo çok klasikti...filmi uzun zaman önce izlediğim için aklıma ilk gelen şeler bunlar fakat daha da çoğaltılabilir.sözün özü aldığı puanı kesinlikle ve kesinlikle haketmiyor eğer filmi izlememiş ve izlemeyi düşünen arkadaşlar varsa sakın puana bakıp aldanmasınlar
Berbat bir film yorum bile yapmak istemiyorum,sahnelerde mikrofon gözüküyor ,sütunun arkasına saklanıp mikrofon bile uzatan var filimde ,sinema filmi çekmek için baya yol kat etmesi lazım Sınav’ın örnek filimleri seyretsin bence .Tavsiye etmiyorum verdiğiniz para boşuna gider.
3.sınıf amerikan filmleri gibi saçma ve klişe bir senaryo steven segal in çevirdiği sıradan televizyon filmlerine benziyor 2 ay sonra televizyonda bence bışuna para vermeye gerek yok
film izlediğim en kötü filmlerden biriydi diyebilirim.. çok fazla klişe sahneler vardı.. hatta film topluca klişeden ibaretti..----------------------- !!!spoiler!!! -------------------filmdeki en iddalı sahnelerden biri otobanda tırın üzerine atlama sahnesiydi, artık bizimde otobanda tırın üstüne atlayan kahraman polis karakterli bir filmimiz oldu.. bir bu eksikti ya zaten.. kobra takibi dizisinde bile sıkça gördüğümüz bu sahneyi, pars filminde çok matah bir sahne çekmişlercesine göstermeleri yüzünden eksi puanı aldılar benden..ayrıca filmde daha bir çok hollywood klişeleri mevcut, filmin daha başından anlıyabiliryorsunuz sonunda ne olucağını.. örnek: haşaşi karakterinin 'kaçan yorgun ölür' lafının filmin sonunda dönüp dolaşıp ona patlıyacağını falan filan... daha bir çok varda yeter sanırım.. karakterler konusunda da sıkıntı var biraz.. atilla karakteri içinde bulunduğu buhran halini hiç iyi yansıtamayıp, yada yaptığı çıkışları filan çok abartarak yapmış bence.. rolu tamamen eline yüzüne bulaştırmıştır kısacası..filmdeki tek artı bana göre sevişme sahnesiydi, Türkiye’de sanırım böyle bir sahne çekilmemiştir daha önce..------------------------ !!!spoiler!!! -------------------ayrıca filmdeki karekterde de bir ideolojik göndermeler olduğu da sezinleniyor.. bu da bir eksidir bence.. kahraman polisin adı: atillaatillanın sevgilisi: asenakötü adam: ermeni asıllı bilmem ne..varın gelin siz yapı
Filmi seyrettim Başroldeki mehmet kurtuluşun oyunculuğunu hiç beğenmedim. Film başta sanki bir matrix havası yaratıyor tırlara atlanıyor yavas cekimler ses hersey bir matrix havası yaratıyor. Osman Sınavdan daha iyi bir film beklentisiyle gittim ama beğenmedim. Filmin sonunu iple çektim. 3 arkadas ışıklar açılınca salondan koşarcasına kaçtık. Seyrettiğim kötü filmler sıralamasında ilk sıraya yerleşti.
Film Baştan faso, Polis hiç bir yere tüm kapıları tutmadan baskın yapmaz, bunlar sadece ön kapıdan giriyor, vatandaş arka kapıdan kaçıyor, barda çatışmaya giriyorlar ve barın başka bir odasında bir ceset daha var ama polisler o odaya girmediği için cesedi bulamıyor cesedi bulanlar adli tıp görevlileri :) polislerde şaşırıyor zaten yaw biz 6 kişi vurduk diye :) ben izlerken çok eğlendim , herkese tavsiye ederim. Film nedense tanıtılırken hep aksiyon filmi gibi lanse edildi ama bilmiyorum reklam hatası herhalde, bu film bariz aksiyon filmlerle dalga geçen abzürt komedi.
Belki 100 Amerikan filminde işlenen bir senaryo, sırıtan oyunculuklar -Pelin Batu hariç-, 3. sınıf aksiyon filmlerinde görülebilecek sahneler. Hele o ergen karakterini canlandıran oyuncuların yapmacıklığı.
Kötü bir film.Sinema evrensel olduğuna göre,"Bir Türk filmi için iyi." yorumunu kabullenemiyorum.