Pars: Kiraz Operasyonu
3,7

volkanick
volkanick

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Hızlı başlayıp giderek yavaşlayan ve klişe bir finalle sonlanan senaryosu ,karizmasıyla role yakışmasına rağmen başrol oyuncusunun gelgitlerle dolu oyunculuğu ile vasatın altında bir film.Mehmet Kurtuluşa çok da haksızlık etmeyelim çünkü filmde iyi bir oyunculuk çıkartan kimse yok zaten..Filmin adının neden Pars olduğu anlatılmıyor.Belki bu Osman Sınavın bir seri film çekme amacından kaynaklanıyordu ama sinemada ilgi çekmeyen film televizyonda bile tutunamadı.Genel anlamda ABD de sadece video piyasası için çekilen 3.sınıf aksiyon filmleri ayarında bir film.Ama sanırım o filmlerde kameralar, yerde yatan birini tekmeleyen adamın aslında ayağını yere vurduğunu görmemizi engelleyecek açılara yerleştiriliyordur..
nskmourinho
nskmourinho

27 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Fazla batıya özenilmiş bu filmde kendini çok belli ediyor.Bazı sahnelerdeki aksiyon o kadar gereksiz ve abartıki o sahne komik geliyor seyirciye.Senaryo bildiğiniz senaryo işte.Gençlerimiz uyuşturucu batağında falan filan.5/10
6OK
6OK

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Sinema da tanıtım filmini izledim, açıkcası gösterilen sahnelerden herhangi bir amerikan macera filmlerinden eksiği yoktu, oldukça hareketliydiler. İnşallah filmde sadece bu çekilen sahnelerden ibaret değildir, yani bir çok film tanıtım filmlerinden ibaret oluyor, onlara aldanıp gittiğimde bir çok filmde hayal kırıklığına uğramıştım. Umarım bunda da olmaz.
kayser-soze-2
kayser-soze-2

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmi daha yeni izledim fakat beklediğim gibi çıkmadı. fragmandaki gibi aksiyon yok. ama yine bazı politik konulara değinmesi bakımından izlenebilir bir film...
widmark-2
widmark-2

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bir erkek olarak beni tatmin etti ama sinemasal anlamda hiçbirşey.Osman Sınav garip adam çözemedim neyse bu filmde gene kısa süresine rağmen bir Uğur Polat faktörü de var.Diğer başarılı oyuncular Murat Daltaban ve Selçuk Yöntem
basakbilgi
basakbilgi

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Yaptığı göndermelerle dikkat çeken ama senaryoda bariz eksikliklikleri olan iki küsür saati çok da baymadan geçirten bir drama...
august-king
august-king

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Evet yine bir Türk filmi ve yine hayal kırıklığı destek olun diyorlar oluyoruz ama yok abi ya yokkk.Uyuşturucu gibi bir konuya dikkat çekmiş bu bakımdan iyi ayrıca kamera tekniği çekim bunlarda iyi fakat konusu aksiyon sahneleri vasatı aşamamış oyunculuk yapay,yapmacık süre de uzun olunca artık bir yerden sonra işkenceye dönüştü.10/6 anca
akMurat
akMurat

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Major oyuncuların başarısı öncelikle yönetmene bağlıdır, burada olduğu gibi oyuncu başarısızsa başkasını koyarsın. 10/7,0
underlinewords
underlinewords

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Uğur Polat'ın film içinde çok kısa süren oyunculuğu bence başrol kategorisinde yer alsaydı; Selçuk Yöntem'in ise filmdeki ağırlığı daha fazla olsaydı kanımca çok daha iyi bir filmi karşımıza getirebilirdi.

Filmin bence en büyük açığı oyunculuklardaydı. Uğur Polat, Selçuk Yöntem ve Klaus rolündeki Udo Kier'in oyunculukları çok çok iyiydi ancak filmdeki ağırlıkları kısa ve geçici oldu.

Osman Sınav'ın bu yeni filminden aslında beklentim fazlaydı. Özellikle 'Bomerang Cehennemi'inden çok daha fazlasını ümit etmiştim ama benim için olmadı.
coldplayers
coldplayers

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
cok sıradan! filme ustten sarkan mikrofon gormek bile mumkun :) 5/10
mr-expert
mr-expert

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Osman Sınav'a yakısmayacak derecede kötü bir film..Mehmet Kurtulus'un oyunculugu vasat,kurgu o kadar da sağlam değil..Ne bileyim..olmamış ya hakkaten olmamış..Aksiyon sahneleri asla bir hollwood tarzında değil ve aşk..illa ki ama illa ki ufakta olsa her türk filminde aşk olacak..vazgeçilemeyen bir öğe sanki..

kısaca ; izlemezseniz bir sey kaybetmezsiniz..
f-orhan
f-orhan

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Anlatılmak istenen konunun ilerleyişi fena işlenmemiş.Ancak oyuncuların performansı ve yapmacıklığı bariz şekilde belli oluyor.Ancak yinede vasatın üzerinde izlenebilir.6,5/10
emresahin1987
emresahin1987

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Daha film gösterime girmeden, kimse izlemedien, nasıl olur da 8,6 oy alabilir şaşıyorum...
Şan Yü
Şan Yü

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Sizlere sorsam elinizde en çok hangi parmağınızı seviyorsunuz diye herkes bir başka şey söyler ama önemli olan parmaklarınızın elinizle bir bütün olmadan hiçbir işe yaramayacağıdır..
İşte Osman Sınav ın filmi de böyle ..
Büyük beklentilerle filmi seyretmeye başlamıştım ama...
Sadece film seyretmek için sinemaya gidenler seyretmeli tabiki onlar zaten kötü Holywood filmlerini de beğeniyorlar..
Osman Sınav çok beğenilen tv dizilerindeki başarıyı yakalayamayacak gibi görünüyor ..
Filmde verilen mesaj çok güzel ama seks alemimi tecavüz sahnesi mi belli olmayan sahne dışında tabiki..
kısacası notu 6
class366
class366

11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmde oyunculuklar kötü..özellikle de başrol...

mantık hataları çok fazla..
-genç çocuğun bıçaklanması sahnesinde çocuk evde soldan bıçaklanıyor ama dışarıya attıklarında yara sağ tarafta,
-Atilla İnci'ye telefon ediyor ancak tuşa basar basmaz telefonun çalmasına vakit kalmadan konuşmaya başlıyor,
-Atilla dosya arşivine giriyor ilk dosyaya baktıktan sonra ikinci dosya için iki rafın arasını açıyor ancak rafa hiç bakmadan aradığı dosyayı alıveriyor,
-Atilla odasında çalışan polise bize iki çay söylesene diyor.Kız tamam diyip çay söylemeye gidiyor ancak çayları kendisi getiriyor
-Atilla retinasını girişteki makineye okutuyor ancak kaydı makineden silinmiş olduğu için giriş yapamıyor.bunu bilmesine rağmen tekrar gelip retinasını okutmaya çalışıyor.yine giriş yapamayınca sinirleniyor.halbuki kaydının silindiğini önceki denemesinden biliyor.
-küçükken babasını öldüren ve kendisine ateş eden adamın yüzünü hatırladığı sahnede gösterdikleri adamla haşhaşinin azıcık bile benzerliği yok.