JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
10 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Karışık olay örgüsüyle seyri zorlaşan bir Fransız aksiyonu.Teknik açıdan başarılı,aksiyon sahneleri çok iyi çekilmiş ama senaryonun kafa karıştıran hali ve kurgunun da bu sorunu çözememiş olması yer yer sıkıcı olmasına neden oluyor.İlla Fransız aksiyonu olacaksa,hatta Tomer Sisley'li aksiyon olacaksa 2011 yapımı ''Nuit blanche'' tercih edilebilir.
filmi dün izledim bence çok güzel ve aksiyon dolu bir film... ayrıca konu oldukça ilginç ve merak uyandırcı... aksiyon severlere şiddetle tavsiye edilir :)
ben filmi izleyemedim ama bi arkadaşı eleştirmek istedim. filmin ilk 10 dk sında çıkınca bir filmin kötü olduğunu nasıl anlayabiliyorsun onu anlayamadım. tamam film hakkında eleştiri yapalım ama lütfen izlemeye tahammül edelim nekadar kötü olsada ki daha izlemedim böyle boş eleştiri yapmaya hakkımız yok.