Yetimhane

fast-888
fast-888

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Korku-gerilim filmi olarak daha iyisini beklerdim doğrusu ... Ama izlendiğinde içinde gerilim dışında bikaç şeyi daha bulabileceğiniz bi film ...izlerseniz pek de bişey kaybetmezsiniz
1983gs
1983gs

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben pek beğenmedim verilen puanında fazla olduğunu düşünüyorum vasat bir film...
e-ergener
e-ergener

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Güzel kurgu, güzel müzikler ve güzel bir oyunculuk grafiği. Hepsi birleşince güzel bir iş çıkmaması da zor oluyor tabi ki. Son günlerde izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri. Aynı zamanda ders verir nitelikte olması da başka bir artısı. Yani kaçırmayın derim.
playturkss
playturkss

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film güzeldi gerçekden.Bazı arkadaşlar bu filme kötü demiş neden olduğunu anlayamadım.Film bir gerilim ve korku filmi neler verecekse bizlere veriyor hatta daha fazlasını bile.Ancak ben sonunu daha enteresan bekliyordum onun için biraz hayalkırıklığı yaşadım ama genel olarak bakarsak film10/8i hak ediyor.
buluk15
buluk15

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar dün izledim çok saçma film. boşuna vakit harcamayın. gerilim mi korku mu hiçbir konu yok filmde ve çok saçma bir sonu var.
therion182
therion182

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
son yıllarda izlediğim en saçma film bu hayatımda 90 dakikam boşa gitti..çok vasat bir film..
aa-dundar
aa-dundar

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi evde yalnız iseniz izlemenizi tavsiye ederim, çünkü gerilim sahneleri oldukça iyi (tabiki kapınız da açık olmalı)
kralvenom85
kralvenom85

Fena diil boş zamanda izlenir 10/7
tutkunum41
tutkunum41

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film tavsiye ederim fakat dahada korkunç olsaydı daha cok gzl olurdu...
cougarcop
cougarcop

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
guillermo del toro nun da katkısı bulunan çok lezzetli bir film.panın labirentini izleyip sevenler bunu da seveceklerdir. kurgusuyla ve iç titreten sonuyla övgüyü hakediyor.filmin türü aslında tam anlamıyla trajedi.ve bu trajedi gerilim ve korku unsurlarıyla çok güzel anlatılmış.9/10
kiminist
kiminist

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
duygusallığın ve korkunun iç içe harmanlandığı harika bir film. ilk başlarda ağır ilerlese de yirminci dakikalarda film gerçekten başlıyor. orjinal bir final olmuş. yalnız benim takıldığım bir nokta var; Lauranın parmağı banyoda kapıya sıkışıyor ve yanlış görmediysem tırnağı düşüyor. sonra kocası Carlos, kapıyı açıyor ve Laura bahçeye gidip Simonu arıyor. fakat bu sahnelerde ne elinde bir bandaj vs ne de bir kanama söz konusu. yoksa ben mi kaçırdım? bu küçük ayrıntı dışında film gayet güzel ve izlenilmesi gereken bir film. özellikle de hollywood korku alanında kısır bir döngü içerisine girmişken. bu gidişle İspanya sineması çok daha iyi işlere imza atacak.kan görmeden de gerilim olabileceğinin iyi örneklerinden. 10/10
sahbaz40
sahbaz40

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence film çok iyidi sonunu güzel bağlamışlar bir korku filimden beklenmeyecek sonuç gayet hoştu keyif alabileceğiniz bir film
linny-09
linny-09

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
iyiydi fazla bişi söylemeye gerek yok izlenilebilir.
onurderby
onurderby

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Yorumları okuyunca gerçekten şaşırdım herhalde ben başka film izledim dedim yada bu filme güzel diyenler hayatlarında hiç gerilim/korku türünde film izlememişler.Film tek kelimeyle berbat senaryo oyunculuk yerlerde sürünüyor yani bizim korku filmlerimiz daha iyi diyeceğim nerdeyse o derece kötü.
sinema
1 ziyaretçi