Ceren S.
18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çook kötü ya.. hakkaten berbat yani.. bu korku filminde gerçekten korkmak mümkün değil hakkaten altta yorum yazmış bir arkadaşa katılıyorum bu filme dram diyelim gitsin.. gerek bir dram gerek bir korku filmi olarak 10/1..her yönden rezaletti..
hayalet temalı 3-4 tane ispanyol kokrusu izledim ve gerçekten harikalardı fakat yetimhane berbat. olay yok gerrilim ya da korkunun adı bile yok. kadın ordan oraya koştu durdu. üstelik bu filmlerden bir hikaye olur ve o hikayeye dahil her şey seyirciye açık açık gösterilir diye biliyordum fakat bu filmde olaylar sonuca ulaşmadı bile
Sabahın 9 unda açık tertemiz bir zihinle izlense bile sonununun anlaşılamayacağı saçma bir film..İyi değil hemde hiç..Panin Labirenti gibi süper bir filmin bu filmin yönetmeni olduguna hala inanamıyorum....10 üzerinden 3
Yorumları okuyunca gerçekten şaşırdım herhalde ben başka film izledim dedim yada bu filme güzel diyenler hayatlarında hiç gerilim/korku türünde film izlememişler.Film tek kelimeyle berbat senaryo oyunculuk yerlerde sürünüyor yani bizim korku filmlerimiz daha iyi diyeceğim nerdeyse o derece kötü.