Yetimhane

volkanick
volkanick

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
notunun bu kadar düşük olmasına anlam veremediğim bir film..Yorum yüzdelerine baktığınızda film hakkında daha sağlam bir fikir edinebilirsiniz.Kesinlikle izlenmesi gereken harika bir korku-gerilim.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Geneli durağan fakat final sahnesi etkileyici olan bir yapım..Boş vakit için ideal 10/7.5
Selcuk Genc
Selcuk Genc

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en farklı filmlerden biriydi yetimhane ... özellikle finale doğru sizi diken üstünde oturtuyor ve yarattığı atmosferi çok akıllı bir biçimde kullanıyor..kaçırmayın derim
svcnblgmz-
svcnblgmz-

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi korku/gerilim filmlerinden diyebilirim izleyin pişman olmazsınız 10 üzerinden 8 =)
burcu
burcu

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmi diyebilirim. sonu oldukça etkileyici. izlemeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.beni çok etkiledi...10/10
sinema
1 ziyaretçi
26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Öyle gerilimli anlar yaşayacaksınız ki, kendinizi "yahu altı üstü film" diye sakinleştirme ihtiyacı duyacaksınız.
dr-
dr-

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bir annenin evladı için herşeyi yapabileceğinin örneklerinden,güzel bir gerilim,dram.Sonuna değer..
Selçuk Orhan
Selçuk Orhan

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mükemmellllll bir gerilim....sonlara doğru iyice kitleniyosnuz , finaldeyse nefes alamıyosunuz ve gözünüzden engel olamadığınız yaşlar geliyor .başroldeki kadın oyuncu güçlü oyunculuğuyla ve güzelliğyle beni bitirdi zaten.film çok çok çok çok çok iyi.10/9eyy ahali nadir filmler için bu sıfatı kullanırım dikkat bu filmi mutlaka izleyinn.
aa-dundar
aa-dundar

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi evde yalnız iseniz izlemenizi tavsiye ederim, çünkü gerilim sahneleri oldukça iyi (tabiki kapınız da açık olmalı)
mrmoss
mrmoss

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en sıkı filmlerden biri. saçma hollywood klişelerinden boğulanlara çok iyi gelecektir. sonu da baya sürpriz. ayrıca başrol oyuncusu Belén Rueda da gönlünüzü kazanacaktır, muhtemelen. gerilim, aksiyon ve yoğun duygusallıkla beraber unutamayacağınız bir film halini alıyor. ıskalanmaması gerekir.
byybora
byybora

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlar izlediğim en güsel gerilim filmiydi.. Aynı zamanda dramatik.. Bence harikaydı! 10/10
KeyserSoz3
KeyserSoz3

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film simdi bıttı.gercekten mukemmel bır fılm olmus.korku,gerılım,dram,gızem...hepsı bı yumak olmus ıc ıce gecmıs.tuylerım dıken dıken oldu ızlerken.kalıte kokan bı fılmdı.fınalı ıse bambaska bı tat verdı.gercekten ızlenmesı gereken bı fılm.enfess...
tutkunum41
tutkunum41

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film tavsiye ederim fakat dahada korkunç olsaydı daha cok gzl olurdu...
playturkss
playturkss

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film güzeldi gerçekden.Bazı arkadaşlar bu filme kötü demiş neden olduğunu anlayamadım.Film bir gerilim ve korku filmi neler verecekse bizlere veriyor hatta daha fazlasını bile.Ancak ben sonunu daha enteresan bekliyordum onun için biraz hayalkırıklığı yaşadım ama genel olarak bakarsak film10/8i hak ediyor.
kiminist
kiminist

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
duygusallığın ve korkunun iç içe harmanlandığı harika bir film. ilk başlarda ağır ilerlese de yirminci dakikalarda film gerçekten başlıyor. orjinal bir final olmuş. yalnız benim takıldığım bir nokta var; Lauranın parmağı banyoda kapıya sıkışıyor ve yanlış görmediysem tırnağı düşüyor. sonra kocası Carlos, kapıyı açıyor ve Laura bahçeye gidip Simonu arıyor. fakat bu sahnelerde ne elinde bir bandaj vs ne de bir kanama söz konusu. yoksa ben mi kaçırdım? bu küçük ayrıntı dışında film gayet güzel ve izlenilmesi gereken bir film. özellikle de hollywood korku alanında kısır bir döngü içerisine girmişken. bu gidişle İspanya sineması çok daha iyi işlere imza atacak.kan görmeden de gerilim olabileceğinin iyi örneklerinden. 10/10