Olağan Şüpheliler
2030 Puanlama

berkergurer
berkergurer

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sadece kevin spacey'nin mükemmel oyunculuğu için bile izlenebilir..ancak gerçekten güzel bir kurguya sahip ve izlenesi bir film..
666eko
666eko

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
keaton hep şöyle derdi'tanrıya inanmam ancak ondan korkarım!' ben ise tanrıya inanıyorum ancak korktuğum tek şey var o da kayser soze..
ahmet-ertan
ahmet-ertan

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Artık bu film bir efsane oldu ve bunun gibi bir filmi bir daha Hollywood birçok denemesine karşın yapamadı.Tek kelimeyle şaşırtıcı.
deliyurek32
deliyurek32

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel ve tamami ile şaşırtıcı bir final. Ben hayatımda böyle film izlemedim. Bu filmi daha önce izlemediğim için binpişmanım. Kesinlikle zamanınızı vermeye değecek kadar muhteşem bir başyapıt.Şiddetle tavsiye ediyorum.
Rebelheart
Rebelheart

16 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Beşi de birbirinden yetenekli ve kendi alanlarında uzman sabıkalı, basit bir kaçırma olayından sonra gözaltına alındıklarında hiçbiri olaya bir anlam veremeden boş gözlerle birbirlerine bakmaktadır. Hikayeyi araştıran ajan David Kujan Kaliforniya San Pedro Limanı’nda 27 kişinin ölümü ile sonuçlanan gizemli patlama ile bu beş kişinin bağlantısı olduğunu varsaymaktadır. (en azından birinin) Elinde kalan tek canlı tanık Verbal Kint hikayeyi baştan sona soğukkanlılıkla kendisine aktarmaktadır fakat tüm soru işaretleri bir kişinin üzerinde yoğunlaşır: 'Keizer Soze'. Kim bu Keizer Soze derseniz aşmış bir kişilik hatta kendisinin Türk olduğu yolunda söylentiler bile vardır fakat kendisini daha gören biri yoktur. Aslında tüm soru işaretleri bu adamın kimliğinin ortaya çıkması ile çözülür ama kendisini gizleyen bu şeytanı nasıl ortaya çıkarmalı? Ya Verbal bu konuda dedektife yardımcı olabilecek mi?Final sahnesine olduğu kadar başlangıç sahnesine de dikkat edilmesi gerekir.'The Prestij' de denildiği gibi bu filmi izleyenler için diyeceğim şudur.-Dikkatli bakıyor musun?
kysersozee
kysersozee

13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ben hayatımda böyle bir film izlemedim.Filmin başından bir an bile ayrılamadım.Zaten bu kadar muhteşem bir filme böyle bir son yakışırdı.
prospero82
prospero82

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
başlangıcından beri neye inanıp neye inanmayacağınızı sorguladığınız ama son ana kadar bi sonuca varamadığınız, hatta film bittikten sonra bile bi süre sonuca varamadığınız, hayal gücü sınırlarını zorlayan, etrafta bi süre kaiser soze.. kaiser sozeee diye dolaşmanızı sağlayan harika film..
naked-soul
naked-soul

28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
işte yine beklentiye girmemenin sağladığı bir avantaj...belki buradaki yorumları okuyarak filmi izleseydim şimdi ki kadar zevk alamazdım. tek kelimeyle harika,enfes bir film olmuş. her an yeni bir süpriz çıkıp da sizi şaşırtacak diye bekliyorsunuz. kevin spacey başta olmak üzere benicio del toro’nun oyunculuklarına hayran kaldım. başarılı bir film,hatta bir başyapıt demek hiç de abartılı olmaz...
hassim86
hassim86

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi,sürükleyiciydi...Ama bazı saçmalıklarda barındırmıyor değil içerisinde...Aldığı puanı hak etmiyor bence.10/7
sluckpeephole
sluckpeephole

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bu film sadece sonu için bile izlenir...
tu-2
tu-2

11 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmi izleyeli çok olmadi ve bittiginde gerçekten utand1m kendimden bugüne kadar izlemediim için...mükemmel tek kelimeyle...
potasyum
potasyum

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Finali çok hoşuma gitti.Filmin başlarında iyice sıkıldım;ama finale kadar beklediğime değdi.Kevin Spacey harika bir oyuncu.Çok iyi oynamış bu filmde.
ercin-sahin
ercin-sahin

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
sağlam film yapmışlar tebrik ederim ekibini. izleyicilere de tavsiyem eğer filmi bittiği zaman tekrar izleyecek kadar zamanınız yoksa sıkıldığınızı düşündüğünüz anlarda dahi dikkatinizi koruyun. hoş bir finali var.
izmirliosman
izmirliosman

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi film.herkesede tavsiye ederim
anilgerz
anilgerz

24 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
yok canım..Güzel film laf yokda..Bu kadar abartmaya gerekde yok..Sonunu ilginç ama tahmin edilebiliyor..Genede izlenilmesi gereken filmlerden..