BU film orjinal sahnelerin ilki vede orjinal sonların ilklerini temsil ediyor izlediğim bi çok filmin sonunu filmin yarısında ikin iyi kötü çıkarırım ama bu filmde hiçde öyle olmadı...Bu arada yönetmen bir türk evini çok iyi yansıtmış yerde halılar falan güzel olmuş . . .10/9
mükemmel mükemmel mükemmel mükemmel... bir film böylemi çarpar adamı bir film böylemi anlatır hikayeyi ya bu filmi izleyin v klasiklerinizin arasına koyun... 10 10 10 10
Basit ama etkileyici bir kurgu .. Oyunculuk adına veya yönetmen adına vasat üstü diyebiliriz ama senaryo için izlenir ..Başında karmaşık bir halde ,, ortalara doğru toparlanıyor .. Sonunda da etkili bir final yapıyor ..10/8..
Başlardan ortalara doğru olaylar karışık gelsede Filmin sonunu görmek için bile izlenmesi gereken bir film. Ayrıca Türkiye ve Türkler le ilgili de pek hoş şeyler söylemiyorlar filmde. Ama filmin baş karakteri Keyser Soze bir Türk ve çok büyük bir suç imparatoru...10/9
simdiden klasik olmus bir film...hicbir türde gelisim olmadıgını düsününce (tek gelişim bilgisayar efekleri)yeniden yapılırmı bukadar iyi filmler diye soruyorum kendime,her daim hatırlanılacak yapımlar arasında.
Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi filmlerinden biri enfes oyunculuk özellikle Kevin Spacey ye ayrı bir parantez açmak lazım 10 üzerinden yıldızlı 10 alacak bir oyunculuk inanılmaz bir senaryo akıl almaz finali ile defalarca izlence sıkılmayacağınız müthiş bir yapım bu filmi izlemeden ölmeyin 10 üzerinden 10 10/10
Bende maalesef yeni izleme olanağı buldum ve hayran kaldım.Hala etkisi altındayım filmin çok şaşırtıcı bir son gerçekten böyle filmler artık yapılamıyor maalesef.Kusursuz bir film izlemek isteyenlere tavsiye ederim.10/10