Olağan Şüpheliler
2030 Puanlama

champ83
champ83

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu filmi çıktığı yıllarda izleyenler için dehşet verici olabilir, ki bir kilometre taşıdır, fakat günümüz sinema dünyasında dramlarda bile klişe haline gelmiş bir kurgu.

izlenmeli ama öyle "hayatımın filmi" falan diyenler varsa, demek ki az film izlemişler hayatlarında.
coco-34-2
coco-34-2

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Kevin Spacy ben oyuncuyum diyen nice burnu kalkık yeşilçam holywood soytarısına ders veriyor
böle harika oyunculuk görülmemiştir
Kevinın izlemeniz gereken diğer harika filmleri:
k-pax ve Amerikan Güzeli
izleyin bana teşekkür edeceksiniz
filmle kalın
saygılarımla...
arayisinside
arayisinside

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
simdiden klasik olmus bir film...hicbir türde gelisim olmadıgını düsününce (tek gelişim bilgisayar efekleri)yeniden yapılırmı bukadar iyi filmler diye soruyorum kendime,her daim hatırlanılacak yapımlar arasında.
A-C-A-B-
A-C-A-B-

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filmin kurgusu güzel ama sonunda pek süpriz olduğunu söyleyemem yani en azından bir oldboy gibi süpriz olmadı.genede filmin kötü olduğu sonucu çıkmaz sadece biraz basit bir sondu.
revengacrw
revengacrw

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
9.2 puanı haketmiyor bence. Şimdi izleyince çok sıradan geldi. En az 3 puan adam türkü canlandırıyo diye gelmiştir zaten :D
vincenza-corleone
vincenza-corleone

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi ilk izlediğimde uyumuştum ama daha sonra izlediğimde kendimden utandım gerçekten izlenilesi ve arşivlik bir film tavsiye edilesi...
hapisci35
hapisci35

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film guzel ancak senaryo tek basına yeterli degil.filmde oyunculuk zayıf kalıyor ki oyunculuk yapabilmek için dogru duzgun bir sahne bile yok.film guzel,basyapıt falan degil.abartmayalım..
merve357
merve357

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence biraz durağan ve abartılmış bir film sadece sonu var ama son yıllarda filmler hep aynı tarzda yapılıyor muhteşem ve akılalmaz bir son bulun senaryoyu öle yazın
dediğim gibi sadece sonu var
evrenkuclu
evrenkuclu

28 Mart 2006 tarihinde eklendi
Kayzer soze'ye duyacağınız hayranlığı kendinize duyduğunuz iğreltiyle karşılaştırma durumuna geldiğinizde artık şiddeti sevmek için gerçek bir nedeniniz oluyor. Olağan şüpheliler de her şey olabildiğine olağan: ancak stilize kahramanlar yaratmanın ve onu doğru yere koymanın doyuruculuğu sizi birden bire filmin fanatiği yapıyor. Filmin finaline doğru sizden artık filmin konusu oluyorsunuz. Yapmayacağınız tek şey var akıllıca olan kendinizden şüphelenmek.
kasapkou
kasapkou

9 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
mükemmel...son anına kadar merak içinde izlenen bir film ama her seferinde aynı tadı vereciğinide garanti ederim.kaven spacey mükemmel.olağan üstü bir oyunculuk.iyi kurgu iyi oyuncular kısacası harika mutlaka izleyin