dudiii1988
1 değerlendirme
10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmin sonunu tahmin etmekle filmin kalitesi düşmez arkadaşlar.başrol oyuncusunun yaptığı role ve konuya bakın.bence bütün oyuncular işinin ustası.sinemaseverlerin mutlaka izlemesi gereken bi film.
Klasik son, tamin etmiştim diyen arkadaşları anlamıyorum. Filme mi gidiyorlar yoksa hırs yapıp bulmacamı çözmeye çalışıyorlar. Eeee bulmacayı çözerkende güzel açıların, güzel sahnelerin kaçması ve filmin tadının bozulması çok normal. Tavsiyem kasmadan isleyin filmleri -tadını çıarın-. Bu filmide ayakta alkışlayın.
O kadar çok sonu sürprizli tür yapım var ki, sonunu tahmin etmek çok kolay. "Dikkati başka yöne çekmeye çalış ve şaşırt!" İyice klişeleşmiş bir tür bence artık ama bu film ilk örneklerinden. Çok da; muhteşem, harika, hayatımın filmi denilecek kadar da iyi bir film değil bence. Aynen böyle sürpriz sonu olan bi ton film izledim; Altıncı His, Kimlik, Beyin Avcıları, Saklambaç, Kaos, Şanslı Slevin... Ama dediğim gibi bu türün ilk örneklerinden, onun için hatırı sayılır bir yeri var denilebilir...
gerek çekildiği döneme baktığımızda gerekse özgün senaryosuna gerçekten izleyebileceğiniz en iyi filmlerden biri.herşeyden önce oyunculuk üst düzey vede finali süper
BU film orjinal sahnelerin ilki vede orjinal sonların ilklerini temsil ediyor izlediğim bi çok filmin sonunu filmin yarısında ikin iyi kötü çıkarırım ama bu filmde hiçde öyle olmadı...Bu arada yönetmen bir türk evini çok iyi yansıtmış yerde halılar falan güzel olmuş . . .10/9
Basit ama etkileyici bir kurgu .. Oyunculuk adına veya yönetmen adına vasat üstü diyebiliriz ama senaryo için izlenir ..Başında karmaşık bir halde ,, ortalara doğru toparlanıyor .. Sonunda da etkili bir final yapıyor ..10/8..
Başlardan ortalara doğru olaylar karışık gelsede Filmin sonunu görmek için bile izlenmesi gereken bir film. Ayrıca Türkiye ve Türkler le ilgili de pek hoş şeyler söylemiyorlar filmde. Ama filmin baş karakteri Keyser Soze bir Türk ve çok büyük bir suç imparatoru...10/9