olagan supheliler gercekten cok farklı bır kurgusu ve olgusuyla kült filimler tabırıne en yakısan filimler arasında yerını almıs bır filimdir..halada bu tabu yıkılmıs degıldır hale turunun tek ornegıdır..klasik bir filim izlenmeli...
Olağan şüpheliler ...kevin spacey in oyunculuk gösterisinin en görkemli filmlerinden.seven,amerikan güzeli ve k pax ten daha iyi diyebilirim.filmse izlenmeye değer.
replikleri,sürpriz sonu ile gerçekten güzel bir film the usual suspects. ama filmi asıl güzel kılan kevin spacey'nin oyunculuğu..benim gibi,filmi izlemeden önce hakkında pek çok şey okuduysanız,en olmayacak şeyi düşünüp,sonunu tahmin edebiliyorsunuz,fakat bu bile şaşırmanızı engelleyemiyor.güzel bir film daha =)
filmin ismini çok duymuştum fakat, klasik berbat bir filmdir diye izlememiştim . bugün izledim ve sonu mükemmeldi gerçekten, sonu en çok şaşırtan filmlerden ilk 3 de gelir bence. en filimler arşivime kattıığım filmlerden.
çook güzeldi ama filmi neden beğendiğimi anlatsam spoiler olur bu yüzden herkesin izlemesini öneriyorum sadece..bir de bu filmden sonra kevin spacey'in oyunculuğunu anlatacak kelime bulamayacaksınız.adam gözleriyle herşeyi anlatıyor.
film harika kurgulanmış...filmin sonuna kadar akıllarda bi ? oluyor(kaiser soze kim?) ve o müthiş final...herşey açığa kavuşuyor...kevin spacey nin oyunculuğu ve filmdeki müthiş replikler...izlemeye değer...HARİKA...