hsnygtclk
28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bütün filmlerde herhangi bi son beklemeye alışmışız..o yüzden sonunu direk tahmin edebiliyoruz yada aklımızdan geçirebiliyoruz..peki ya filmin içinde geçen felsefeyi?bence imkansız..etrafındaki hekese kyser soze ymiş gibi bakabiliyorsan tamamdır..ama değilse işte sorunu biraz kendinde aramalısın....
Böyle bir filme olumsuz eleştiri yapmak kimin haddine? Başından itibaren çok sağlam bir örgüydü. Sonu tabiki müthişti.Redfoot ve Kobayashi karakterlerinin doğuş şekli ve Guatemalada taze kahve içmeye gitmesi tek kelimeyle kusursuzdu.Henüz İzlemediyseniz izleyeceğiniz ilk film olsun acizane tavsiyem.
Filmi yeni izledim ve katil kim ve beklenmedik sonlardan dolayı kaıser adlı kişinin kim olduğunu kolayca tahmin ettim filmin yarısı sıkıcıydı 9.2 puan sırf beklenmedik sona verilmiş bu puanı hak edicek iyi bir film değildi.
öncelikle şunu söylemek istiyorum, filmin sonu gerçekten tahmin edilesi. ama buna rağmen kendini film boyunca izletiyor. bence öenmli olan da bu. sonunu bildiğiniz halde bir filmi bıkmadan, bir an bile sıkılmadan izlemek. oyuncluk ve senaryoya lafım yok. her ne kadar tahmin edilmesi güç olmasa da, finali de bence mükemmel olmuş. kesinlikle izleyin derim ben ;)
mükemmel mükemmel mükemmel mükemmel... bir film böylemi çarpar adamı bir film böylemi anlatır hikayeyi ya bu filmi izleyin v klasiklerinizin arasına koyun... 10 10 10 10
Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi filmlerinden biri enfes oyunculuk özellikle Kevin Spacey ye ayrı bir parantez açmak lazım 10 üzerinden yıldızlı 10 alacak bir oyunculuk inanılmaz bir senaryo akıl almaz finali ile defalarca izlence sıkılmayacağınız müthiş bir yapım bu filmi izlemeden ölmeyin 10 üzerinden 10 10/10
Bende maalesef yeni izleme olanağı buldum ve hayran kaldım.Hala etkisi altındayım filmin çok şaşırtıcı bir son gerçekten böyle filmler artık yapılamıyor maalesef.Kusursuz bir film izlemek isteyenlere tavsiye ederim.10/10