Aşkın (500) Günü
3,9

ilsalaron
ilsalaron

12 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bence Zooey Deschanelin çok başarılı performansına rağmen karışık kurgusu ve hikayesi yüzünden vasatı aşmayan bir Romantik Komedi. Joseph Gordon Levittin oyunculuğu ise çok abartılıydı.
redoxx
redoxx

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Acayip bir film...
sayns
sayns

17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
vizyona girmesi için uzun zamandır bekliyorum, çok güzel bir filme benziyor :)
dayday-2000
dayday-2000

26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ehh güzel iştee .....
MojoRising
MojoRising

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Çünkü aşk genelde 500 günde dinginleşir. Bence isim iyi olmuş. Filmin buralarda vizyona girmesi zor.Dvdye kaldık yine.
kubkub
kubkub

9 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Afişi gördüğüm an vizyona girer girmez izlemeliyim dedim ve umduğumu buldum.Değişik ve çok sevimli bir film.Zooey Deschanel oynadığı her filmde kendini daha da geliştirdiğini gösteriyor izleyicilere.
aheyahey
aheyahey

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle çok iyi bi film.. bence bu filmi beğenmedim diyen az çıkar.. ama çoğu insan çok beğendim der.. 10/8.5
ewalove
ewalove

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bendemi sorun var bilmiyorum ama filmi beğenmedim,sıkıcı desem değil,kötü desem değil ama sevmedim.izlemeden önce sonunun böyle birsey olacağını tahmin etmiştim,aldığı puan çok yüksek en fazla 7/10luk bir film,summer karekterinden midir oyuncunun kendisinden midir bilmiyorum ama basroldeki bayan çok donuk ve ruhsuz oynuyordu. puanım 5/10
serdarozcan81
serdarozcan81

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
güzel film ama 8-9 puanlık film değil.. romantik bi film fakat komedide değil , komik bi konuşma yok denecek kadar az , puana ve yorumlara bakarak fazla beklentiye girmeyin benim gibi ama izleyin ve kendiniz yorumlayın..
şunuda belirteyim müziklere bayıldım.. yönetmende oyuncularda iyi iş çıkarmış
berkan-19
berkan-19

30 Nisan 2010 tarihinde eklendi
izleyiciye verdiği mesaj iyi olabilir fakat film sıkıcı ilerliyor konusu için 5/10...
hugareva
hugareva

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmlerden zor sıkılan birisi olarak nedense bu filmde sıkıldım biraz. bana kattığı pek birşeyde olamadı malesef. puanı biraz abartı. 10/7 felan olması lazım
huseyinfikret
huseyinfikret

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
tarzında izlediğim en güzel film bence.özellikle en son sahnede kadının bi kafede otururken kocasıyla nasıl tanıştığını anlattığı kısım beni koparttı gerçekden..çok şiddetle tavsiye ederim.puanımda 1010 tabi:D
Meryem T.
Meryem T.

26 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Açıkçası beklentim yüksekti, ama maalesef beğenmedim. Sıradan bir konusu var ve karakterler dışında bir artısı yok. 10 üzerinden 3 veriyorum ancak..