Özellikle aşk acısı çeken erkek bünyelerin uzak durması gereken bir film,çünkü aşırı doza neden bir soundtrack albümümüne sahip yapımda Joseph-Gordon Lewitt dikkat çekiyor.Yönetmen bu ilk uzun metrajlı filminde son derece özgün ve başarılı bir işe imza atmış,en sevdiğim sahne olan ''umut/gerçek'' sahnesi sinema tarihine geçecek kadar güzel.
Son yılların en özgün yapımlarından biri.Aynı anda hem eğlendiren,hem hüzünlendiren hem de düşündüren,benzerine rastlayamayacağınız unutulmaz bir deneyim.
Tatlı müzikler, diğer romantik komedilerden farklı oluşu klişesini bilmemkaçıncı diyenimdir sanırım fakat gerçekten öyle. Ama abartmakta yanlış olur, güzeldi, hoştu, sıcaktı, detaylarıyla güzelleşen filmlerden biriydi. 8/10
Filim romantik komedi adına ve gerek çekimleri açısından başarılı bir çizgi izliyor. Filimde geçen oyunculuklar ve replikler iyi, iyi düşünülmüş,doğru yere konumlandırılmış animasyonlar başarılı. Bunun dışında summer ın adama yaptıkları pek çekilir türden değil, kızıp ve öfkelenip filmi seyretmeme eyleminde bulunabilirsiniz. Kesinlikle izlenmesi gereken türden. İyi seyirler.
Farkli bir ask filmi.Ask filmi sevmeyen birisi olarak filmin basinda söyleyenen "bu bir ask hikayesi degil" lafindan sonra biraz rahatlamis olsam bile size sunu söylemeliyim ki bu film tamamiyla ask filmidir.Bastan sona sikilmadan izledim diyebilirim eglenceli,etkileyici ve hüzünlendiren bir film Askin (500) Günü.Film her ne kadar farkli olsada klise sahneler de yok degildi ayrica iste basroldeki erkegin farkli bir isi olmasi falan artik alistigimiz seyler diyebilirim çünkü bu tarz farkli filmlerde hiçbir zaman basrolün tamirci veya tesisatçi oldugunu göremezsiniz.Filmin çekimleri olsun,olay örgüsü olsun,hikayesi olsun gerçekten farkli bir film ayrica etkileyici de bir film izledikten sonra hala aklinizda film yer edebilir.Joseph Gordon'in oyunculugu gerçekten iyi fakat ben Zooey Deschanel'in oyunculugunu pek begenmedim bilmiyorum belki oynadigi karakterden de kaynaklaniyor olabilir,yardimci oyuncu performanslari iyi.Filmin yönetmenligi ve kurgusu da gayet iyi.Bence bir Sil Bastan kadar degil fakat etkileyici ve izlenmesi gereken filmlerden biri oldugunu düsünüyorum,filmin müzikleri de gayet güzel.Filmin sonu tam istedigim gibi bitti diyebilirim klasik alistigimiz mutlu son degil.Son olarak ben filmi begendim etkileyici bir yapim,tavsiye ederim.
esprili,romantik bir komedi filmi.filmde bir ayrılık var ama bu sizi cok rahatsız etmiyor. film, bir yandan mutluluk, öteki yandan üzüntü ile ilerliyor. bu bakımdan farklı olduğu söylenebilir. tesadüf konusunu farklı bir sekilde isleyen film, arka plandaki ses ile degisik bir hal almis. genel olarak basarili buldugum bir film. degisik uyarlamalardan hoslananlar icin bicilmis kaftan.
Film,ilişkilerdeki kader ve tesadüf kavramını ele alıyor.Yani şudur ki bazı insanlar aşık oldukları eşlerini/sevgililerini;ya kaderin onları tanıştırdıklarına yada tesadüfün onları tanıştırdıklarına inanırlar.Filmin tuttuğu taraf ise Tesadüf...Ayrıca filmdeki Summer karakteri Sürtükolarak vurgulanmamış bence..İstediği kişiyle yatması bizim millet tarafından ayıplanabilir ancak amerikada buna pekde tepki gelmez,bu yüzden bu filmi izleyen çoğu arkadaşım summera sürtük dediler..Summer karakteri ailesinden gördüğü kötü evlilik nedeniyle bağlanmak istemiyordur ve yaşamın kısa olduğuna,bağlanarak üzülmeye değmeyeceğini söyler bar sahnesinde...Buda esas oğlanımız toma mesajdır aslında..Kiminle nasıl karşılaşacağımızı,kimin doğru kişi olduğunu bilemeyiz ve her zaman bir şansımız daha olacaktır.8/10
Sıradışı bir romantik komedi bu film.Klasik degil,hatta filmin başında da sinemada dinledik bunu.Çok çok eğlendiren sahneler var mesela Ikeada o Çinli ailenin takılması gibi :)Ve filmin soundtrack i bir harika bunu da dikkate alın lütfen.Eğlenceli bir film,oyuncuları da tebrik etmek lazım.Güzel vakit geçiriyorsunuz.Finale dikkat. :) 10/9
film, hayatına summer gibi bir mahluk (bitch) girenleri alıp götürecek ve sonunda geri getirecektir ama mutlaka, eminim. çok iyiydi. tom sonunda mucize diye birşeyin olmadığını anlamıştı. kader diye birşey yoktu. olacağı varsa olur dye birşey yoktu.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.