Yumurta
2,8

incimburcum
incimburcum

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
izlemek için çok çaba gösterdim belki bir şeyler olur diye ama nafile şuan nasıl ödül aldığını düşünüyorum
Plagueis
Plagueis

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmi bitirebilmek için baya çaba sarfettim ne zaman bir patlama bir hareket gelcek farklı bişey olcak diye çok çabaladım ama öylece bitti. gerçekten ilginç bir filmdi hiç beğenmedim bana göre tek artısı takipçisi olduğum saadet ışıl aksoyun performansı onun dışında film adına bişey göremedim..2/10
jeolog2017
jeolog2017

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Recep İvedik filmi argoyu ne kadar abartmışsa bu da sanatsal film olgusunu o kadar abartmış. Utanmasalar sırf afişi koycaklar ve "gerisini anlayın artık" diyeceklermiş. "Bu filmi çok iyi anladım" diyenlerin %51i aptal görünmemek için anladım diyordur heralde. Filmde sadece bir diyalog hoşuma gitti onu paylaşayım bari;

-Ben Ankaradayken Tireyi çok özlerdim biliyor musun?
*Ankaradayken her yer özlenir
-Bende dönünce hayal kırıklığına uğradım, burayımı özledim diye
*Neden?
-Ne bilim gençken nasıl görüyorsak artık
*Sen eski günleri özlemişsin!
meralailesi
meralailesi

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu filmle ilgili kafama takılan bu filmin türü ile ilgili.korku zaten değil aksiyonda göremedik komedi desen pek mizah anlayışı yok filmin. öyleyse korkarım ki bu filmin türü dram ve hayatımda izledğimi en berbat türk dramı.bi kere konu monu yok zaten ben göremedim...bu filmi çekmek kolay yapacağınız bi kamera alıp dağı taşı ovayı çekip araya bi kaç dialog koymak...işte o zaman ödül bile alırsınız:P:P:P
Mine B.
Mine B.

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
yok artık..
batinakbas
batinakbas

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bnde hiç beğenmedim sinemada izledim zamanıma yazık ama bal ve süt die devamı niteliğinde olacak filmleri görünce bi anlam kazanabilir devamı demek doru değil aslında bal ve süt bu hikayenin öncesi olacakmıs.
hiç müzik olmayan sıkıcı bir film altın portakal ödülüde aldıgına göre biz yanlıs tarafından izlemiş olabiliriz 10/1 veriorum ben:))tabi begenenede saygı duyarım zevk !!
aselimt
aselimt

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
yumurta, aslında bildiğimiz film standartlarıyla örtüşmeyen bir "şey". film izleyeyim havasıyla izlemeye niyetlenirseniz çok fazla hayal kırıklığına ve de şaşkınlığa uğrayacağınıza emin olabilirsiniz.
tavsiyemi sorarsanız; ben keşke vaktimi heder etmeseydim dedim. buradan anlayın!!
atillata
atillata

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Nejat İşler ve Saadet Işıl Atasoy.. Sağlam bi oyuncu kadrosu olmasına rağmen ve bu kadar ödül anlamsına rağmen bence çok kötü bir film. Film boyunca sıkıntıdan patladım ve ne zaman bitecek diye devamlı zamana baktım. Ha şimdi güzle şimdi olacak yok şimdi diye bekleye bekleye filmi zorla bitirdim. Gerçekten çok kötü bi film. Bazı arkadaşların yorumlarına baktım da doğa açısında iyi olmuş diyolar. Film doğa güzelliklerini görmek açısından mı çekildi acaba Kaplanoğlu??? Kimse boşu boşuna zamanını ve parasını harcamasın lütfen ve sinemamamız niye ilerlemiyor diye düşünmeyede fazla gerek yok aslında bu filmi izledikten sonra!
ercan-akbay
ercan-akbay

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
35 Senelik sinemacılık hayatımda seyrettiğim en kötünün kötüsü bir film..Adamlar bir lira harcamadan cebimizden bilet parasını çalmaya çalışmışlar.Bu filme ödül verenlere ve toplumu yalnış yönlendirenlere yuh olsun.Ödüllerin hepsi 120 gibi bir destana verilmeliydi bence..Ayrıca beğenmeyen ve tepki gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler.
ebilingen
ebilingen

8 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Ben Filmi Altın Portakal Film Festivalinde izledim, bir üçlemenin sonuncusu, Şu kadarını söyleyim büyük umutlarla filmi beklemeyin, benim en çok hoşuma giden filmin o ağır havasından bir anda insanı uzaklaştırıp katıla katıla gülmesine sebep olan kısımlardı. Bu filmi en çok küçüklüğü ilçede geçen ve büyük şehirde yaşamak zorunda olanlar sevecekler...
yakup-kucuk
yakup-kucuk

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ben film hakkında pek fazla konuşmayacağım, zaten arkadaşlar film hakkında yeterince konuşmuşlar ve bende buradaki bütün kötü eleştirilere katılıyorum. Benim konusmak istediğim konu Saadet Işıl Aksoy. Evet kendisini ilkkez bu filmde tanıdım ve oyunculğunu inanılmaz beğendim. Mükemmel iş çıkartmış kendisi. Kendisi hakkında az biraz arastırma yapınca bu film ile ödüller kazandığını öğrendim. Saadet Işıl Aksoy için bu film izlenir mi? Bu soruya cevap vermek gercekten cok zor.
denkkk
denkkk

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bir film ancak bu kadar kötü olabilir ya bende okadar haberlerde çıkan yumurta ne kadar ödül varsa hepsini sildi süpürdü dediler bende izledim ya o yönetmeni bir bulsam bide ikinci filmiçekiyormuş ya bu kadar aptal bir film olur başka birşey demiyorum ya hayatımdan çalınan 1:30 saati geri istiyorum ya
ismim-takma
ismim-takma

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tam anlamıyla yumurta tadında bir film.. isteyen tavadan isteyen rafadan yesin..bir buçuk saat sonunda filmin bittigine kesinlikle inanamadık.. dialogların neredeyse hiç olmadıgı bu filmden açıkçası hiç bişe anlamadık.. ama siz yinede ben anlarım sanat adamıyım diyorsanız size iyi seyirler..
nihallyysss
nihallyysss

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ya ben de çok merak ediyorum bu filmi ama yaaa.. denizliye gelir mi acaba?hiç sanmıyorum ama keşke gelse! gerçi bu güne kadar ki sanat filmlerinin yada ödül almış böyle festival filmlerinin hiçbiri gelmedi ama ben yine de umutla bekliyorum;))
pedeliza79
pedeliza79

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
özellikle nejat işler var diye filmİ merakla bekliyordum.ama bu kadar mı kötü ve sıkıcı olur.3-4 kişiyle sinema yapılmış.kanım şu ki ödül alan filmlerin bir anlamının olmaması.sakın gitmeyin.nasıl ödül almış anlayamdım çünkü anlamsızdı.son zamanlardaki en kötü türk filmi.nejat işler senaryoyu okumadan teklifi kabül etmiş galiba.gitmeyin zamanınıza yazık.artık isimlere aldanıp sinemaya gitmeyeceğim.