HAMLET1980
29 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
zgrklck ve bob_earth90 arkadaşlarımın yorumlarına tamamen katılıyorum ve ikisinide tebrik ediyorum .her sinema izleyicisi anlayamaz semih kaplanoğlunun ve nuri bilge ceylanın filmlerini . film az diyalogla çok şey anlatıyor betimlemeler oldukça başarılı ve görselleik tabi buda oyunculuğu daha çok önplana çıkarıyor.bu yüzden bu tarz filmler ödüleri uluslarası alanda topluyor. eleştri yapan arkadaşlar normaldir.tarzlarına uygun değilse sıkıcı gelebilir. tam bir kült film 10/10
reha erdem,nuri bilge ceylan,zeki demirkubuz şimdi bunların arasına semih kaplanoğlunu da ekliyorum.yine gözden kaçıcak bir filme benziyor.sinema salonunda 5 kişiydik.filmden hiç bahsetmeden,bağımsız türk yönetmenleri takip edenlere tavsiye ediyorum..
Yumurta bence çok enteresan bir film sakinlik ve dinginlik içinde bir şeyler anlatmayı başaran bir film tabi biz alışmışız filimler de bize anlatılmak istenilen konuları hızlı ve çabuk bir şekilde geçilmesine bence bu fim hem konusu itibariyle hemde oyunculuk itibariyle süper ve aldığı bütün ödülleri halk etmiştir.
Merhaba, Bazı arkadaşlara katılıyorum,az sözle çok şey anlatılmış istenmiş,keza diyaloglar da biraz zayıf ama film o kadar güzel ki.İnanın izmirin o eski evlerini bile görmek yetiyor.İnsanı alıp başka biryerlere götürüyor.Tamam dört dörtlük bir film değil,ma bu film bu kadar düşük puanı haketmiyor. Saygılar...
Nejat İşler'in oyunculuğu güzeldi.Film herkesin anlayabileceği bir film değil,tabi sinemayı sevenler kıymetini bilecektir.gişe iyi değilse film güzeldir.bizim sinemamızda(maalesef)
filme boş diyen arkadaşlar çok amerikan filmi seyredip bolca aksiyona alışık olduğundan bu yorumlar normal.bir kere bu film bir 3leme.yusufun hikayesi.öyle tek bir film izleyip karar vermek saçma.dikkat ederseniz filmde hiç müzik yok.oyuncu sana duyguyu verdi verdi veremedi kaldır çöpe at.diğer filmlerde olduğu gibi seyirciye bakın burda gerileceksiniz burada tırsacaksınız buralar romantik gibi dayatmaları yok.hayatın içinden görüntüler.bence mutlaka izlenmesi gereken bir film
Sırf bu filme yorum yazmak icin kayıt oldum, haytimda bu kadar sıkıcı bir film görmedim. Buna ödül verenin aklindan şüphe ederim. çoğu kişi yazmis birde bunu anlamayan kitle çok herkese hitap etmeyebilir ,ama ne anlatilmak istediğini kimse de yazamamış, çünkü kendileri de bilmiyor:)))diyeceklerim bu kadar.