Lanetli Ev

Sadece son dönem korku filmlerinin en iyisi olabilir 10/4
serdarozcan81
serdarozcan81

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
öncelikler sezonun korku veya gerilim filmlerinden The Uninvited ile kıyaslıyacak olursak lanetli ev daha iyi bana göre..
izlenebilir güzel , bol gerilimli film olmuş bana göre ..7.5
pink-panther06
pink-panther06

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Aslında bakarsanız son derece sıradan bir başlık ve sıradan bir konu... Ama film izleme esnasında gerilmemekte elde değil. Çok güzel bir film değil! Ama izlenmeyecek kadar kötü bir filmde değil...
gslimtugay
gslimtugay

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
izledikçe anlayacağınız türden film,gerilim ve korku filmi heyecanlandırmış,10/7 alır...
omercars
omercars

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
izlenilebilr olduğunu söylemem gerek başta..gerçek bir olaydan kurgulanmış olması filmi izlerken ilginizi önemli ölçüde arttırıyor..bence sezonun en iyi korku filmi
fuldunk
fuldunk

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ehh ic guveysinden halliceee bi film..
ammeh
ammeh

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
eh nasıl desem sanki daha iyilerini izlemiş gibiyiim. ama gerçek bir hikayeyi taşımışlar perdeye o da bize yeter.
silamu-94
silamu-94

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bence çok iyi değil bi kere konu hep aynı evle ilgili belki tonlarca korku filmi var artık sıkılıyo insan bi yerden sonra çok güzel değil ama iğrenç de değil
emrahcinel
emrahcinel

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bu filmi kesinlikle sinemada izleyin gerçekten seyrederken kalbiniz normal atıştan bir anda yerinden fırlıyacakmış gibi atacak kesinlikle denemelisiniz çok heyecan verici yalnız filmi internetten indiripte seyredersniz efekt kaybı olur hiçbir heyecan yaşayamazsınız. Korku filmi sevenler kesinlikle izlemeli

yön: emrah cinel
srcnern
srcnern

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çok ahım şahım bi film deil ancak berbat demek de olmaz.. sürükleyici, kendini izlettirio ama konu çk tanıdık.. gerçek bir öyküden alıntıdır diyo ancak inanılacak gibi deil abartıları var.. dabbedeki gibi sesle korkutuo.. sinemada izlemezseniz evde pek zevk alabileceğinizi söyleyemem..
sennetsu
sennetsu

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
sıradan bir filmdi.Başta gerçek olydan alıntı yazmışlar ama hiç gerçeklikle alakası olmayan bir filmdi.bence güzel değildi.
Serkan Tütüncü
Serkan Tütüncü

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Filmin 1. bölümünde etkileyici hiç bir şey yok ikinci bölüm durumu bir az olsun kurtarıyor gittiğime pişman oldum sadece efektler konuştu...
dr-onderyel
dr-onderyel

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
film bir korku filmi değil,ara sıra geren,nadir yerinizden hoplatan bir dram filmi olmuş."evin annesi" rolündeki oyuncu çok başarılı oynamış.doğa üstü olaylar filmde oldu bittiye getirilmiş ve kısa tutulmuş.sinemada izleyemezseniz birşey kaçırmış olmazsınız.
darkness651
darkness651

18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
efektlerin baş rolde oynadığı film bence iidi
atak-korkmaz
atak-korkmaz

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
konu olarak the messenger filmini anımsatsada kendine özgü konusuyla sürükleyici güzel bi film