Ashton Kutcher ve Cameron Diaz berbat bir ikili oluşturmuşlar. Senaryo da sığlıktan ve sıradanlık öteye geçemediği için kötü bir film olmuş. Hani çıtır çerez filmler vardır, bu türde. Film o kategoriye dahi girememiş. 4/10
ne çok çok iyi nede çok çok kötü..konusu en azından romantik komedilere göre çok klasik değil..oyunculuklarda iyi sayılır.kısaca izlemesenizde çok şey kaybetmezsiniz ama hoş vakit geçirmek istediğiniz bir gün için birebir:)
Klasik bir romantik komedi olsa da, romantik komedileri seven benim gibi insanları mutlu edebilecek bir film.. Ben eğlendim, ayrıca sevdiğim iki oyuncu bir aradaydı. Böyle bir filmden beklenen her şeyi verdi bence.. Daha fazlasını beklemek anlamsız olur zaten...
süper bir filmdi ya:) uzun zamandır hiç bu kadar eğlenmemiştim duygusal komedi adına yapılan harikalardan biriydi kesinlikle izlemenizi şiddetle tavsiye ederim:)