Burada Olan Burada Kalır

Ahmet Büke
Ahmet Büke

21 Aralık 2021 tarihinde eklendi
başından sonu belli olan romantik komedilerden işte… sürükleyicilik kurgu falan iyi.. Türü sevenler eminim bayılacak… benim için orta kara zorlama nbir romantik komedi.. Kavgalı küs çiftin mutlu sonlu hikayesi
züleyha s.
züleyha s.

4 Şubat 2014 tarihinde eklendi
hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz çok keyifli, romantik komediye en çok yakışan kadın oynuyor sonuçta.
Meet-in
Meet-in

1 Mart 2011 tarihinde eklendi
Keyifli,sempatik,insanın yüzünde tebessüm bıraktıran filmlerden biri.7/10
can07
can07

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Cameron Diazı çok beğenen birisi olarak ne yazık ki bu filmi kendi beklendilerimin altındaydı.Oyunculuklarda değil belki ama seneryoda bana bir şeyler eksik gibi geldi.Filmi izledikten sonra da Diazın diğer filmlerine oranla çok tad alamadım..
ahmet-ertan
ahmet-ertan

11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Öylesine bir bakmak için taktım filmi ancak insanı öyle bir içine çekiyor ki inanılmaz. Ashtonu pek fzla beğenmesemde personal effects ve bu filmden sonra kendini biraz daha kanıtladı. Diaza zaten söylenecek söz yok.
Ilknur K
Ilknur K

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film eğlenceli idi. ancak burda yazıldığı kadar komik ve romantik değildi. oyuncular çok yapaydı. 10/6,5
mimren18
mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Eğlencelik sıradan bir film. Hoş vakit geçirmenize yardımcı oluyor. Bir izlesenizde olur izlemesenizde olur filmlerden.
felizfeliz
felizfeliz

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Sarhoş oldukları sahneler gerçektende çok eğlenceli ama haricinde vasat bir film.
t-26
t-26

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
insanlar ne kadar kolay tam puan veriyor şaşıyorum.eğer bu film tam puan alıyorsa acaba esaretin bedeli gibi,yeşil yol gibi,piyanist gibi,baba gibi,taksi şöförü gibi vs gibi kült seviyesine ulaşmış filmler kaç puan alır? film güzel mi evet,eğlendiriyor mu evet,tebessüm ettiriyor mu evet,klasik bir romantik komedi filmi.10 üzerinden 7 puan bu tarz filmler için idealdir,daha fazlası diğer filmlere haksızlık olur
odinhan
odinhan

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izlecenek eğlenceli bir film..Fakat senaryo,oyunculuk ve anlatım olarak iyi bir düzeyde olduğu söylenemez.Hoş ama boş denebilir..10/6
sametserefoglu
sametserefoglu

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
romantik komedi alanında tatmin edici diyebilirim.çokca güldüm.Ashton-cameroon hoş bir ikili olmuş...
Ertan Can
Ertan Can

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Cameron Diaz muhteşemdi. :) Ashtonunda enerjisi yetiyor filme zaten. 10 üzerinden en fazla 7 alır. Rahat rahat izleyebilirsniz.
ceydanamal
ceydanamal

14 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
hoş bir film ancak beklentim yüksekti sanırım ki bir şeylerin eksik olduğunu düşündüm.. oyuncular gayet iyiydi ama filmde bir şeyler eksikti sanki. genel anlamda güzel ve izlenebilir