Burada Olan Burada Kalır

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
arkadaslar cok eglenceli film tavsiye ediyorum pisman olmazsiniz
jamesbond-2
jamesbond-2

24 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Eğlenceli,hoş dakikalar geçirten komik bir film.Kutcher ve diaz ikilisinin uyumu iyi olmuş,moraliniz bozukken falan izleyince ilaç gibi gelecektir size..
volkanick
volkanick

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sinemadayken farklı bir tercih yapıp gitmediğim filmi dvd de izledim ve çok beğendim.Romantk komedilerle pek aram yoktur ama bu film gerçekten iyi.C.Diaz ve isminin nasıl yazıldığını bilmediğim şu yakışıklı çocuk iyi bir ikili olmuşlar.Ben izlenilmesi ve izletilmesi taraftarıyım..
ill-key
ill-key

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Oldukça eğlenceliydi.. Konu klişelişmiş olsada, romantik-komedi filmlerinden alınabilecek hazzı alabilirsiniz..10/8,5..
rudeonerudeone
rudeonerudeone

3 Haziran 2010 tarihinde eklendi
çok kafa film.kutcher ve diaz ve hatta arkadaşları,tüm karakterler harika bir uyum içindeler,feci eğlenceli kısımlar var,zaten filmin her saniyesi ayrı bir matrak.tam benim tarzım olduğu için çok sevdim,siz de bu amerikan komedi kültürüne yakınsanız çok memnun kalırsınız.tekrar tekrar izlenebilecek bir film diyebilirim ara sıra.romantik komedilerin iki ustası çok sempatikler ve hemen sizi de filmin içine çekiyorlar.sevdim.
Chev
Chev

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Güldürmeyi başarıyor .. izleyiciyi sıkmıyor , bence izlenmesi gerekenlerden:) 10/8
gskaltay
gskaltay

22 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en güzel romantik komedilerden ikilinin uyumu çok başarılı kesinlikle izlenmeli...
betyl
betyl

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Boş bir vakitte izlenesi muhteşem film! Romantik komedi seven biriyseniz konunun ne kadar alışıldık olduğunu önemsemezsiniz ve anın keyfini alabilmek için merakla izlersiniz filmi. Ve ben de böyle biri olaraktan, filmi çok sevdim. Çok keyif aldım. Ne var ki bazı kopukluklar yok değildi filmde. Ama artık onları kabullensek iyi olacak zira yapacak bir şey yok. :DDiaz bence filme pek gitmemiş. Fazladan bronzlaştırılmış teniyle ve Ashton Kutcherın yanındaki yaşlı görünümüyle gözümü tırmaladı diyebilirim. Ve Kutchera gelince muhteşemdi. Zaten adam bu filmlerin adamı resmen. :D Ve kısaca... Tamam işte izleyin. Bu sayfayı açacak kadar filmi merak etmenize ek olarak yorumlarını da okuyorsanız, izlememek için elinizde neden kalmamış çünkü izleme yoluna adım atmışsınızdır bir kere. :))10/8
bewhy-2
bewhy-2

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Çok bilindik ve tahmin edilebilir olsa da, sevdiğim ounculukları ve tatlı esprleri ile hoş vakit geçirten güzel bir filmdi. Klasik romantik komedi , beni mutlu etmeye yetti...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir hikaye ve hoşça zaman geçirmek için ideal...
ilsalaron
ilsalaron

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli çok başarılı çekilmiş bir romatik komedi. Diaz ve Kutcher birbirlerine çok iyi uymuşlar.
arsev17
arsev17

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
Klasik romantik komedi. Bu tip filmlere ilgi duyanların neler olabileceğini tahmin edebilecekleri cinsten; ancak yine de eğlenceli. Ashton Kutcher bu tip filmlere sempatisi ile renk ve izlenebilirlik katıyor. Eğlenceli vakit geçirmek için izlenebilir.
hilkayist
hilkayist

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
espiriler ve hareketler gülmekten geçiriyor :)
hoş bir vakit geçirmek için bu film izlenir
iyi seyirler../8
freecritic
freecritic

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Klasik bir romantik-komedi finali olsa da film genel olarak çok eğlenceli.Cameron ve Ashton çok eğlenceli bir çift olmuşlar.Gidin ve keyifli vakit geçirin.
a-tangulu
a-tangulu

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
patlamış mısır sahnesinden tiksindim :)) güzel vakit gecirmek icin izlemeye değer