Oyuncu

murataktasbursa
murataktasbursa

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle bu puanı haketmiyor. şahsen ben çok beğendim.konusu da bence saçma değildi. net aleminde olanları gerek dünyaya uyarlamışlar. counter strike oyunundan etkilendiklerini düşünüyorum. surrogates avatar bunlarda da buna benzer temalar var matrixle başlamıştı. aksiyon filmi sevenler ve counter strike sevenler kaçırmasın izlesinler
odinhan
odinhan

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Çekim tekniklerine , aksiyon sahnelerine şapka çıkarmakla birlikte gerçekten anlamsız bir filmdi...10/6
ozgur-d3
ozgur-d3

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Sadece aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor onun dışında kalitesiz bir film senaryo zayıf kurgu zayıf sanki video klip çekilir gibi çekilmiş.610
obra
obra

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Gereksiz ve oldukça zayıf bir film ..Gerard Butlerli filmler niye kötü oluyor diye düşündürmeye başladı :(
brktyln
brktyln

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bir film.bence süper olmuş.filmin sonunda insan oyunu sahibi olan adaman nefret eder hale geliyor.......
mehmet-bjk
mehmet-bjk

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Güzel aksiyonu bol film. Kesinlikle izlemelisiniz..
gurtukan
gurtukan

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Biraz teknoloji biraz aksiyon ama ne olduğu tam anlaşılamayan bir aksiyon. Hakkını verelim senaryo kurgusu ve kostümler fena değil. Herkes için değil bu film ama muhakkak beğenen olacaktır. çok şey beklenmeden izlenebilecek bir film 6/10
Ilknur K
Ilknur K

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok kötü bir film değil. teknolojiyi yermeye çalışmışlar.
jesibundy
jesibundy

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
zaman kaybı. teknoloji eleştirisi yapmaya çalışmış ama başaramamış bir film. oyunculuklar vasatın altında. michael hall (-;)hariç...
monopoly
monopoly

8 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmin senrayosu çok güzel, fakat çekimleri iyi değil filimden kopuyosunuz belirli bir süre sonra. İzlemedende geçebilirsiniz.
Chev
Chev

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
O kadar çok eleştiri okudumki..Michael C. Hall hayranı olduğum halde filmi izlemeyecektim ama iyiki izlemişim bence olumsuz eleştiriler abartılmış..
merl44
merl44

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
filme büyük bir merakla gitmiştim. sürüyle kötü eleştiriye rağmen izlemekte inat ettim. değdi mi? hayır. eleştiriler tamamen haklıymış. seyirciyi genel oyunlarla kandırabileceğini sanıyor film. güzel bir konuyu da mahvetmiş.aksiyona doyduk tamam da film anlayışı bu kadar mı bu insanların? şiddet ve cinsellik. bravo gerçekten.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
İlginç ve orijinal senaryosuna rağmen iyi kullanılamamış.Neveldine/Taylor etkisi buram buram hissediliyor her anında.Sinemada değil ama evde kalabalık bir arkadaş grubuyla beklentiler minimum seviyedeyken eğlenceli olabilir belki.Yoksa pek bir şey verdiğini söyleyemeyiz.Ayrıca Death Race e sadece yola çıktığı fikir açısından değil,kaçan bir fırsat olmsından dolayı da benziyor.
100kasa
100kasa

9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
sonu çok havada kaldı ama bence izlenilebilir
zeynneb
zeynneb

9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
gerard butler gerçeğine rağmen gidip seyretmedim, ancak arnold schwg...nin koşan adam diye bir filmi vardı, konusu aynı o sanki, bilemyrm :D