zafer-calayoglu
24 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film tam anlamıyla fiyasko. gerard butler aksiyon konusunda 300 den bu yana iyi film içinde göremedik. daha iyileri ve iyi bir prodüksiyon, yönetmen ve senaryo ile seçici olmasını tavsiye ederim. filmde teknoloji, görsellik, aksiyon, konu, kurgu... aklınıza ne geliyorsa hepsinden sınıfta kalan bir durumu var bunu nasıl beğeniyorsunuz ben alamadım yani önceki aksiyon filmlerinden çok kötü zaten önümüzde bir crank 2 faciası var daha bu yönetmene ne demeli film vasat 10/2
Ben bu filmi seyrettikten bir karara vardım bundan sonra asla bu ikilinin (Neveldine ve Taylor) filmlerine gitmeyeceğim adamlar nasıl rezalet film yapılır onun tezine seyirciye sunuyorlar sanki.
Saçma sapan bir konu neresi mükemmel allah aşkına.Değişik bir şey yapalım demişler film zıvanadan çıkmış.Olabiliğince zayıf bir senaryoya sahip.Gerard butler m.c hall film için doğru seçim olsa da bu konuyla bu kadar 3/10
Teknolojinin tavan yaptığı bir gelecekte bilgisayar oyunlarda gerçek karakterlerin kullanabileceğini düşünün, bir aksiyon oyununda gerçek karakterleri yönetip mahkumları birbirine öldürttüğünüz oldukça abzürt bir gelecekte(koşan adamı hatırlatmadı demeyin) sevdiği kadına kavuşmaya çalışan bir kader mahkumunun klişe dolu macerasını izliyoruz.
Son yıllarda çıkan en değersiz filmlerden biri..O muhteşem Running Man (Arnold Schwarzenegger) ,Dead Reace yada dahada eski Bahçıvan (Bilenler bilir) gibi kült filmlerinden esinlenmiş olsa bile buna rağmen gene ortaya sıfıra sıfır elde var sıfır çıkmış bir film..Filmi izlerken kameranın ani hareketlerinden başınız dönebilir hatta ağrıyabilir..2 ünlü oyuncuyu toplamakla olmuyor bu işler..Her ne kadar korsan filmlere destek vermesemde, insan bazen böyle bir filme sinemaya para vermeyipte o yolla izlediği için onlara şükür ediyor..10 üzerinden 2
filim cekimleri kaliteli efekler kaliteli ama cok güzel olabilecek bir konuyo ancak bu kadar kötü işleye bilirler cok bos zamanınız varsa neden olmasın 10/5