Oyuncu

Ilknur K
Ilknur K

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok kötü bir film değil. teknolojiyi yermeye çalışmışlar.
Chev
Chev

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
O kadar çok eleştiri okudumki..Michael C. Hall hayranı olduğum halde filmi izlemeyecektim ama iyiki izlemişim bence olumsuz eleştiriler abartılmış..
tarhansimsek
tarhansimsek

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Gerard Butlere giden bir tarz. Lakin basit bir konu o kadar karmaşıklaştırılmak istenmiş ki o kadar olsun. Tuhaf sahneler, kurgusal boşluklar, havada kalan sahneler. 6
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
İlginç ve orijinal senaryosuna rağmen iyi kullanılamamış.Neveldine/Taylor etkisi buram buram hissediliyor her anında.Sinemada değil ama evde kalabalık bir arkadaş grubuyla beklentiler minimum seviyedeyken eğlenceli olabilir belki.Yoksa pek bir şey verdiğini söyleyemeyiz.Ayrıca Death Race e sadece yola çıktığı fikir açısından değil,kaçan bir fırsat olmsından dolayı da benziyor.
odinhan
odinhan

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Çekim tekniklerine , aksiyon sahnelerine şapka çıkarmakla birlikte gerçekten anlamsız bir filmdi...10/6
boldheart
boldheart

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
Çok farklı bir konu ama saçma bir konu bence yinede Gerard Butler çok iyi iş çıkarmış oynadığı rolün hakkını vermiş film ise izlesenizde olur izlemesenizde aksiyon sahneleri güzel onun dışında pek tat bulamadım...
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

9 Ocak 2012 tarihinde eklendi
aksiyon un bol bol doldurduğu film teknolojinin ne kadar ileri gidebileceği ve nekadar tehlikeli olabileceği hakkında biraz çıtlatıyor diye biliriz.
carawan
carawan

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmin değişik konusu ve tabiki Gerard Butler.Fazla söze gerek yok.
doruqLama
doruqLama

7 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Filmin kurgusu gerçekten hoş. Roller gerçekten çok güzel ve hepsi çok iyi oynanmış.. Filme kötü deme gibi bir şansımız olduğunu düşünmüyorum fakat eksik diyebiliriz.Daha fazla ayrıntıya girilebilseydi çok daha iyi olucağından eminim. Tek eksik biraz daha ayrıntı. Film biraz kısa olmuş yani. Böyle bir konuya çok daha güzel sahneler eklenebilirdi..Saygılarımla;doruqLama
ehlikeyif
ehlikeyif

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bence fena değil. Türü sevenlerin rahatlıkla sonunu getirebileceği bir film. Şahsen beğendim. 7/10
makine4
makine4

5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
film güzel sayılabilecek nitelikte fakat haddinden fazla karışık birşey anlamak için çok üstün bir çaba sarfetmeniz gerekiyor :) sonu olmamış çok yavan kalmış ve film bence havada bitiyor. sadece öldürülen insanları izlemek istiyorsanız çekinmeden gidin zaten başka birşey yok :)