Oyuncu

dr-
dr-

1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Her yerin teknoloji kaynadığı bu filmde tıpkı bilgisayar strateji oyunlarında kontrol ettiğimiz o adamları,orduyu bu sefer gerçek insanlarla deniyorlar. Bu da gerçek kan, gerçek ölüm demek oluyor. Bu gelişen teknoloji çağından insanın beynine bile hücrelere zarar vermeden ulaşılıyor ve yönetilebiliyor.Buna karşı koymaya çalışan ve ailesini kurtaran bir oyuncunun mücadelesini görüyoruz.Gerçekten bu çağa uygun başarılı bir film olmuş.10/10
monopoly
monopoly

8 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmin senrayosu çok güzel, fakat çekimleri iyi değil filimden kopuyosunuz belirli bir süre sonra. İzlemedende geçebilirsiniz.
Meet-in
Meet-in

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Aksiyon sahneleri güzel ama bişeyler eksik olmuş bu filmde.Akılda kalıcı bir sonunun olmaması bunun en büyük nedeni olabilir.5/10
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

24 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film tam anlamıyla fiyasko. gerard butler aksiyon konusunda 300 den bu yana iyi film içinde göremedik. daha iyileri ve iyi bir prodüksiyon, yönetmen ve senaryo ile seçici olmasını tavsiye ederim. filmde teknoloji, görsellik, aksiyon, konu, kurgu... aklınıza ne geliyorsa hepsinden sınıfta kalan bir durumu var bunu nasıl beğeniyorsunuz ben alamadım yani önceki aksiyon filmlerinden çok kötü zaten önümüzde bir crank 2 faciası var daha bu yönetmene ne demeli film vasat 10/2
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

9 Ocak 2012 tarihinde eklendi
aksiyon un bol bol doldurduğu film teknolojinin ne kadar ileri gidebileceği ve nekadar tehlikeli olabileceği hakkında biraz çıtlatıyor diye biliriz.
V-for-memetta
V-for-memetta

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Tek kelime zaman kaybı...konu olarak güzel fakat izlerken sizi sıkmaktan öteye gitmiyor.Saygılarımla...
juve-baby
juve-baby

16 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Gerardı çok sewerim ama bu film olmamış :/ sewmedim benn..***..
Spike
Spike

2 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Sıradan bir aksiyon filmi
sipru
sipru

15 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
film umduğum gibi çıkmadı malesef,devamlı titreyen çatışma sahneleri,konunun dağınık ve bulanık olması. olmamış bence 10/3
omurkomur
omurkomur

4 Ekim 2009 tarihinde eklendi
tam bir zaman kaybi..inanilmaz bos ve gereksiz (sadece dexteri gormek guzeldi)
meltem-0699
meltem-0699

30 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Sıradan bir film,gerard butler a yakışmadı.
Chuck-Cole
Chuck-Cole

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Puanının düşük olması beni cidden şaşırttı. Gerçekten güzel bir bilim kurgu ile harmanlanmış iyi bir aksiyon filmi. Aksiyon filmi sevenlerin bence izlerken çok zevk alacakları bir film. Filmin altyapısını oluşturan kurgu onu diğer aksiyon filmlerinden farklı kılmakla beraber etkileyici bir hava da katıyor. Filmi izlerken filmden hiç kopmadım. Tavsiye ederim. Saygılarımla.
mehmet-bjk
mehmet-bjk

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Güzel aksiyonu bol film. Kesinlikle izlemelisiniz..
leventbicer20
leventbicer20

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
zevkle ve sıkılmadan izlenebilecek bir film. günümüzdeki oyunların bir nevi geleceğini ve bunun insan yaşamına olumsuz etkisi işlenmiş. 9 verdim. Kalan bir puanıda süresi yüzünden kesmek zorunda kaldım. 1 saat 30 dakika kısa kalmış. böyle bir konu için en azından 2 saatten fazla olmalıydı.
alpkizilay
alpkizilay

31 Mart 2010 tarihinde eklendi
değişik bir senaryoyu çok vasat bir şekilde işlemiş yöneten çok gereksiz sahneler var