Filmin kurgusu gerçekten hoş. Roller gerçekten çok güzel ve hepsi çok iyi oynanmış.. Filme kötü deme gibi bir şansımız olduğunu düşünmüyorum fakat eksik diyebiliriz.Daha fazla ayrıntıya girilebilseydi çok daha iyi olucağından eminim. Tek eksik biraz daha ayrıntı. Film biraz kısa olmuş yani. Böyle bir konuya çok daha güzel sahneler eklenebilirdi..Saygılarımla;doruqLama
Bence hakkettiği bir puana sahip değil daha üstlerde yer almasını beklerdim. Güzel bir filmdi. Gerard son zamanlarda yükselmekte olan bir aktör fakat umarım sert kayalara toslamaz ...
Ekkehart Pollack acemiliğinde konusu güzel fakat teknık birçok hatanın bulundugu basitçe çekilmiş bi film...Profsynl bi çekim saglanabilseydıı eger film kendını daha fazla izlettirirdi.
Son yıllarda çıkan en değersiz filmlerden biri..O muhteşem Running Man (Arnold Schwarzenegger) ,Dead Reace yada dahada eski Bahçıvan (Bilenler bilir) gibi kült filmlerinden esinlenmiş olsa bile buna rağmen gene ortaya sıfıra sıfır elde var sıfır çıkmış bir film..Filmi izlerken kameranın ani hareketlerinden başınız dönebilir hatta ağrıyabilir..2 ünlü oyuncuyu toplamakla olmuyor bu işler..Her ne kadar korsan filmlere destek vermesemde, insan bazen böyle bir filme sinemaya para vermeyipte o yolla izlediği için onlara şükür ediyor..10 üzerinden 2