dr-
1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Her yerin teknoloji kaynadığı bu filmde tıpkı bilgisayar strateji oyunlarında kontrol ettiğimiz o adamları,orduyu bu sefer gerçek insanlarla deniyorlar. Bu da gerçek kan, gerçek ölüm demek oluyor. Bu gelişen teknoloji çağından insanın beynine bile hücrelere zarar vermeden ulaşılıyor ve yönetilebiliyor.Buna karşı koymaya çalışan ve ailesini kurtaran bir oyuncunun mücadelesini görüyoruz.Gerçekten bu çağa uygun başarılı bir film olmuş.10/10
film tam anlamıyla fiyasko. gerard butler aksiyon konusunda 300 den bu yana iyi film içinde göremedik. daha iyileri ve iyi bir prodüksiyon, yönetmen ve senaryo ile seçici olmasını tavsiye ederim. filmde teknoloji, görsellik, aksiyon, konu, kurgu... aklınıza ne geliyorsa hepsinden sınıfta kalan bir durumu var bunu nasıl beğeniyorsunuz ben alamadım yani önceki aksiyon filmlerinden çok kötü zaten önümüzde bir crank 2 faciası var daha bu yönetmene ne demeli film vasat 10/2
FarkLı ve SürükLeyiCi biR Konu buLmuşLar Ama Çok daha deRin ve GüzeL bir şekiLde iŞLenebiLirdi. Çok ekSik kaLmış benCe fiLm. Bu fiLm için tekLif aLdı mı biLmiyoRum Ama başRoL için En uyGun oyunCu benCe Jason Stathamdı. FiLme RenK katabiLirdi. Gerard ButLerı BeğeniRim Ama bu roL ona hiç GitmemiŞ. FiLm Sırf konuSu için izLemeye deÐer. SıkıLmazSınız Ama hep bişeyLerin ekSik kaLdıÐını Farketmenin verdiÐi rahatSızLık oLabiLir
Biraz teknoloji biraz aksiyon ama ne olduğu tam anlaşılamayan bir aksiyon. Hakkını verelim senaryo kurgusu ve kostümler fena değil. Herkes için değil bu film ama muhakkak beğenen olacaktır. çok şey beklenmeden izlenebilecek bir film 6/10
Son yıllarda çıkan en değersiz filmlerden biri..O muhteşem Running Man (Arnold Schwarzenegger) ,Dead Reace yada dahada eski Bahçıvan (Bilenler bilir) gibi kült filmlerinden esinlenmiş olsa bile buna rağmen gene ortaya sıfıra sıfır elde var sıfır çıkmış bir film..Filmi izlerken kameranın ani hareketlerinden başınız dönebilir hatta ağrıyabilir..2 ünlü oyuncuyu toplamakla olmuyor bu işler..Her ne kadar korsan filmlere destek vermesemde, insan bazen böyle bir filme sinemaya para vermeyipte o yolla izlediği için onlara şükür ediyor..10 üzerinden 2