darla78
20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle iyi bir filmdi. Kyra sedgwick ve Michael C hall ın dizilerini izleyip farklı performanslarını ztn hep merak edip duruyordum üstüne bu filmi bu kdr geç izlediğim için üzülüyorum. Gerard Butlera dicek kelimem yok ztn bu kdr farklı filmlerde her rolün altına girebiliyor kesinlikle mükemmel. film hakkındaki olumsuz eleştirilere kesinlikle katılmıyorum tek eleştirim zmnlama üzerine. oyunun insanlar üzerindeki etkisi toplumun ne hale gelebileceği belki biraz daha detaylı anlatılabilirdi..Hall ve Butlerın Hallın evindeki ilk karşılaşmaları..şarkı dans fln mükemmel sahnelerden biriydi..diyorum ya film ya daha uzun olmalıydı ya da farklı detaylar da işlenmeliydi...bence çok sağlam bi konu..oynamamama rağmen society ve slayers adı verilen bu iki oyunun gerçek hayattaki türlerini, insanların bunlara nasıl kaptırdığını, teknoloji ile birlikte özellikle de ucuzlama olayı ileriki 100 yıl içinde çözümlendiğinde..böle bi hikaye çok da uzak olmayabilir. nano teknoloji..herşey iyidi ya arkadaşlar, farklı bi konu iyi düşünülmüş kurgu çok negatif eleştirler yapıp haksızlık etmeyelim :D kesinlikle izlenmeli..
Puanının düşük olması beni cidden şaşırttı. Gerçekten güzel bir bilim kurgu ile harmanlanmış iyi bir aksiyon filmi. Aksiyon filmi sevenlerin bence izlerken çok zevk alacakları bir film. Filmin altyapısını oluşturan kurgu onu diğer aksiyon filmlerinden farklı kılmakla beraber etkileyici bir hava da katıyor. Filmi izlerken filmden hiç kopmadım. Tavsiye ederim. Saygılarımla.
eglence kan fedakarlık ve herşeyden önce sürükleyici bir film istiyorsanız kesinlikle izleyin herkesin dediği değil sizin ne düşündüğünüz önemli ... böyle filmler insanları eglendirmk için vardır bence ona göre yorum yapılmalı 10 üzerinden 7 ...
Filmin kurgusu gerçekten hoş. Roller gerçekten çok güzel ve hepsi çok iyi oynanmış.. Filme kötü deme gibi bir şansımız olduğunu düşünmüyorum fakat eksik diyebiliriz.Daha fazla ayrıntıya girilebilseydi çok daha iyi olucağından eminim. Tek eksik biraz daha ayrıntı. Film biraz kısa olmuş yani. Böyle bir konuya çok daha güzel sahneler eklenebilirdi..Saygılarımla;doruqLama
bu film gibi bir kaç film var ama bu film farklı bir yönden ele almış gayet güzel olmuş aksiyon sahneleri istenileni yansıtmamış ama bence çok güzel bir yapım olmuş benim oyum 8.5