Oyuncu

carawan
carawan

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmin değişik konusu ve tabiki Gerard Butler.Fazla söze gerek yok.
100kasa
100kasa

9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
sonu çok havada kaldı ama bence izlenilebilir
leventbicer20
leventbicer20

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
zevkle ve sıkılmadan izlenebilecek bir film. günümüzdeki oyunların bir nevi geleceğini ve bunun insan yaşamına olumsuz etkisi işlenmiş. 9 verdim. Kalan bir puanıda süresi yüzünden kesmek zorunda kaldım. 1 saat 30 dakika kısa kalmış. böyle bir konu için en azından 2 saatten fazla olmalıydı.
dadee-2
dadee-2

23 Mart 2010 tarihinde eklendi
ilk söyle başlıyayım filimi belki aksiyon sahneleri için izleriz diyorsanız yani onuda mahvetmişler.
öf yazmakan bile üsendim cok köü bir filim.

sadece Michael C. Hall gibi bir oyuncunun böyle bir projede ne işi var anlamiş degilim.
eren10
eren10

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Gereksiz bir film olmuş.Daha aksiyonlusunu ve sadesini izlemek isteyenler The Condemendi izleyebilirler bence...
merl44
merl44

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
filme büyük bir merakla gitmiştim. sürüyle kötü eleştiriye rağmen izlemekte inat ettim. değdi mi? hayır. eleştiriler tamamen haklıymış. seyirciyi genel oyunlarla kandırabileceğini sanıyor film. güzel bir konuyu da mahvetmiş.aksiyona doyduk tamam da film anlayışı bu kadar mı bu insanların? şiddet ve cinsellik. bravo gerçekten.
me5ut
me5ut

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok iyi bir film, daha yüksek puanı hak ediyor..kesinlikle tavsiye ediyorum İzLEYİN !!
oppositedevil
oppositedevil

7 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bir filme gidilirken mutlaka türüne bakılmalı diye düşünüyorum. Olumsuz yazan arkadaşlara katılmıyorum bence film iyiydi. Hiç bir şey olmasa efekler için izlenir :)
laminerturbulans
laminerturbulans

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Aksiyon sahneleri kötü,senaryo iyi olsada işlenişi berbat.Hem boş,hem de hoş olmayan bir film.
makine4
makine4

5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
film güzel sayılabilecek nitelikte fakat haddinden fazla karışık birşey anlamak için çok üstün bir çaba sarfetmeniz gerekiyor :) sonu olmamış çok yavan kalmış ve film bence havada bitiyor. sadece öldürülen insanları izlemek istiyorsanız çekinmeden gidin zaten başka birşey yok :)
omerta
omerta

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filim cekimleri kaliteli efekler kaliteli ama cok güzel olabilecek bir konuyo ancak bu kadar kötü işleye bilirler cok bos zamanınız varsa neden olmasın 10/5
hozanserhat
hozanserhat

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
Michael C. Hall (Ken Castle)nin müzik eşliğinde dansı görülmeye değerdi.7/10
hazarute123
hazarute123

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bence hakkettiği bir puana sahip değil daha üstlerde yer almasını beklerdim. Güzel bir filmdi. Gerard son zamanlarda yükselmekte olan bir aktör fakat umarım sert kayalara toslamaz ...

İyi seyirler...
sea159
sea159

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Ekkehart Pollack acemiliğinde konusu güzel fakat teknık birçok hatanın bulundugu basitçe çekilmiş bi film...Profsynl bi çekim saglanabilseydıı eger film kendını daha fazla izlettirirdi.
sinema
1 ziyaretçi
22 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Merakla beklediğim bir film burada yzmıyor ama cinebonusta 2 ekimde gösterime girecek