zevkle ve sıkılmadan izlenebilecek bir film. günümüzdeki oyunların bir nevi geleceğini ve bunun insan yaşamına olumsuz etkisi işlenmiş. 9 verdim. Kalan bir puanıda süresi yüzünden kesmek zorunda kaldım. 1 saat 30 dakika kısa kalmış. böyle bir konu için en azından 2 saatten fazla olmalıydı.
filme büyük bir merakla gitmiştim. sürüyle kötü eleştiriye rağmen izlemekte inat ettim. değdi mi? hayır. eleştiriler tamamen haklıymış. seyirciyi genel oyunlarla kandırabileceğini sanıyor film. güzel bir konuyu da mahvetmiş.aksiyona doyduk tamam da film anlayışı bu kadar mı bu insanların? şiddet ve cinsellik. bravo gerçekten.
bir filme gidilirken mutlaka türüne bakılmalı diye düşünüyorum. Olumsuz yazan arkadaşlara katılmıyorum bence film iyiydi. Hiç bir şey olmasa efekler için izlenir :)
film güzel sayılabilecek nitelikte fakat haddinden fazla karışık birşey anlamak için çok üstün bir çaba sarfetmeniz gerekiyor :) sonu olmamış çok yavan kalmış ve film bence havada bitiyor. sadece öldürülen insanları izlemek istiyorsanız çekinmeden gidin zaten başka birşey yok :)
filim cekimleri kaliteli efekler kaliteli ama cok güzel olabilecek bir konuyo ancak bu kadar kötü işleye bilirler cok bos zamanınız varsa neden olmasın 10/5
Bence hakkettiği bir puana sahip değil daha üstlerde yer almasını beklerdim. Güzel bir filmdi. Gerard son zamanlarda yükselmekte olan bir aktör fakat umarım sert kayalara toslamaz ...
Ekkehart Pollack acemiliğinde konusu güzel fakat teknık birçok hatanın bulundugu basitçe çekilmiş bi film...Profsynl bi çekim saglanabilseydıı eger film kendını daha fazla izlettirirdi.