Konusu olarak türünün tek benzeri olması bu filmin bence en büyük artısı. Diğer bir artısı ise aksiyon sahneleri ve atmosfer. Özellikle hapishane ortamı -gri, mavi ve beyazın çok iyi kontraslanmış rengi için sanat yönetmenine şapka çıkartmak lazım- benim çok hoşuma gitmiştir. "Society" denilen ortamın tam da bizim hayal ettiğimiz gibi rengarenkten öte bol cinsellik taşıması, aslında ileride asosyal bir toplum olduğumuzda hangi duygularımızı tatmin edeceğimize en büyük örnek teşkil ediyor.
Peki bu filmin puanı neden düşük. Nedeni çok basit. Güzel bir konuyu eline yüzüne bulaştıran yönetmen ve ekürileri. Filmin ilk yarısı aksiyon, aralara bol bol sıkıştırılan çıplak kadınlar ve cinsellik, geriye kalan kısımda anlamadığımız nano teknolojik hücrelerin beyne enjekte edilmesi felan fişman gibi tam olarak ne olduklarını hiçbir zaman anlatmayan bir film. Ayrıca bütün dünyanın ağzınun suyu aka aka her şeyi kabullenmiş bir şekilde izlemesi ve "slayer" denilen mahkumların göz göre göre parça pinçik olması ve bunları çocuklarında izleyebileceğini düşünürsek, devletlerin bunu nasıl kabul ettiğini hala anlamış değiliz. Araya giren "Humanz" dışında hiçbir sosyal topluluk olaya karşı çıkmıyor. Ya da biz göremiyoruz.
Filmi bol renkli ya da bol renksiz sahnelerle güzel güzel izlerken kafamızda oluşan onca soruyu cevaplamadan, bir de bunun üstüne zayıf bir sonla bitmesi ise işte filmin neden düşük puanlı olduğunun sanırım en büyük yanıtı.
bu türün takipçilerinin mutlaka izlmesi gerekir. heleki bilgisayar oyunlarının takipçileri ve gerçek oyuncular kesinlikle kaçırmasın. film fantastik hikayeler ile bezenmiş. ortaya daha önce hiç izlemediğiniz ilginç ve güzel bir yapım çıkmış...
Yeniden bi yorum yapmak zorunda hissettim: Oyun bu oyun, film adı Oyun ve bir oyun oynuyorlar, oyunlarda hepimiz canavar yada insan öldürmüyrmuyuz, aptal aptal bi filmmiş, yokya iyi bi film hangisi söyle.
kesinlikle bu puanı haketmiyor. şahsen ben çok beğendim.konusu da bence saçma değildi. net aleminde olanları gerek dünyaya uyarlamışlar. counter strike oyunundan etkilendiklerini düşünüyorum. surrogates avatar bunlarda da buna benzer temalar var matrixle başlamıştı. aksiyon filmi sevenler ve counter strike sevenler kaçırmasın izlesinler