zeliskom
30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi acayip beğendim yaaaaa....agatha cristie romanlarından fırlamış gibiydi senaryo.ve ekip bi şahaneydi.filmin özet yazısında dikkatimi çeken bi yazı filin içinde hiç görmediğim bişi içeriodu. yazıda al pacino ile robert de niro nun bir sahne dışında hiç biraraya gelmediklerini HeaT filminden sonra kavgalı olduklarını yazmışlardı.halbuki bütün film boyunca beraberlerdi.al pacino nun performansı yine şahane ve göz doldurucuydu fakat de niro pacino nun yanında biraz hantal kalmış gibi geldi bana.çok pasif görünüodu yani.ama senaryo ve yönetmenlik bu taş koymanın önüne geçio tabiyki. kesinlikle izlenmesi gereken bi film...
tam bir hayal kırıklığı oldu,bi ara uyuyacaktım.böyle bir ikliyi yanyana getirip yazık etmişler.daha iyi bir senaryoda müthiş bir film ortaya çıkabilirdi.izlemek isteyenler sinemaya para vermesinler zira yazık olur dvd den izleyin ama çok şey beklemeyin
pek orjinal bi cinayet yok ama orjinal oyuncular var iki dev isim, ama artık oyunculuk yerine biri senarist biri yönetmen olsa daha iyi olcak gibi bi izlenim var, ya da godfatherda ki gibi olacak her filmleri, sonuç olarak izlenebilir bi film ama izlerken unutabilirsiniz
Çok boş bir senaryo, sıradan, bayıcı ve gereksiz bir film. Hiç bir orjinallik yok, cinayetlerde hele hiç yok. Pacinonun hatrı için 3, De nironun hatrı için 3, en sevdiğim oyunculardan ikisini böyle bi filmde izlemenin hayal kırıklığı için de -2 puanla toplamda 4 puan veriyorum.
pacino ve de niro bi araya gelcek, ve bu kadar vasat bi film ortaya çıkacak. keşke hiç çekilmeseydi. onlardan daha iyi filmlerde boy göstermelerini bekliyoruz...