Orjinal Cinayet(ler)
3,3

cem-mollaoglu
cem-mollaoglu

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ben begendim özellikle sonu çok şaşırtıcıydı güzel bi film.. en azından oyunculuk görmek için izlemelisiniz..
gakkus
gakkus

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
daha kimse filme gidip izlememiş ama herkes kafasına gore yorum yazmış ilginç vallaha izlemeden puan bile verilmiş
seasidetiger
seasidetiger

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bu kadar güçlü oyuncularla bu kadar vasat film ancak kötü bir yönetmen tarafından çekilebilirdi. Çok ufak nüanslarla yıllarca anımsanacak bir yapıt ortaya koyma şansı berbat edilmiş. Ben bile filmi izlerken bir çok sahnede şöyle olsa keşke harika olur diye ne fikirler geçti aklımdan. Yinede izleyeni çok fazla üzmeyen bir film.
kayitkayit79
kayitkayit79

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Sadece iki dev oyuncu var konu diye birşey yok. Al pacinonun 88 Dakika filmi gibi basit ve önceden tahmin edilebilir bir konusu var bana göre puanı 5/10.Evde izlenebilir ama sinemada paraya yazık olur.
sinanriezze
sinanriezze

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bece bu filmi izlicene de nironun oskar törenini izle illa deniro izlemek istiyorsan adeta akşam olsada evimize gitsek havası vardı ikisindede
baris---sahin
baris---sahin

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
keyifle izlediğim şaşırtıcı bir film. zaten kadroda belli ediyor nasıl güzel bir film olduğunu. herkese tavsiye ederim. benden 8 aldı.
seval593
seval593

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
adam(robert deniro) 70 yaşınada gelse de karizmasından bişey kaybetmezmi kardeşim......
hangman23
hangman23

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
fena bi şeye benzemiyo.inşallah güzel olur.ne de olsa iki usta aktör var filmde.bu arada 50 cent oynuyor filmde inanabiliyor musunuz?nasıl iştir anlamadım.
oguzgoksu200580
oguzgoksu200580

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu filme giderseniz ilk yarı uyursunuz ikinci yarıda biraz action biraz hareket o kadar bide sonu iyi gerisi iyi deildi bence bu arada alpacino çok yaşlanmış gördüm oyunculuğuda zaten bişey diyemezsiniz ama bu ikili daha farklı bir filmde biraraya gelebilirdi
strength
strength

23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
daha ilk cinayette katil budur dedim.çok klasik bi senaryo.filmde sıkıyor insanı.böylesine iki büyük oyuncu böyle bir filmde buluşmuş ona yanarım.10/6
valec1
valec1

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
sinemada gidip göricem,iyimi kötümü karar vericem..arkadaşlar 3 dklık fragmanla filmin ii yada kötü olduğunu nasıl karar veriosunuz merak ettim:D denemeye değer diorum..
mustafak21
mustafak21

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda o kadar sacma sapan filmler cıktı kı artık cinemaya gitme hevesim kırıldı. bence nostaljı fılmler daha guzel.
felizfeliz
felizfeliz

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İlk yarıda sonunu tahmin edebileceğiniz ancak oyuncuları sebebiyle gene de izlenebilir bir film.
serhatisci61
serhatisci61

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok sıradan basit bir film olmuş.filmin ilk 20-30 dakikası çok sıkıcı geçiyor.ayrıca türk filmi gibi Örümcekin korumasını öldürüyor Turk ancak tek damla kan çıktığını görmedim.sıkıldım kötü beklediğim gibi değil.
onurelalmaz
onurelalmaz

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
cuth4lion gibi arkadaşlar filmde katilin kim olduğu hakkında yorum yapmazlarsa filmi yeni seyredecek arkadaşlar için daha hayırlı olur die düşünüyorum..madem seyreetttin iyi de kötü de yorumunu yap ama film hakkında ne bilgi veriosun bilader...