filmin bu kadar ezen arkadaşları robert de niro ve al pacino adıyla kınıyorum. Filmin hikayesi adı gibi orjinal ve farklı. Eh kimse anlamadım; ilk yarıdan sonra da kalakaldım tepkisiyle filmi eleştirmesin. İzlenmesen gereken, güzel bir cinayet ve dedektif filmi. 8/10
daha büyük ümitlerle oturdum izlemek için ama hayalkırıklığına uğradım ben çok zekice cinayetler süper bi serikatil bekledim ki bu tür filmlere bayılırım ama bu filmin tek özelliği iki büyük yıldızın olması klasik hollywood filmlerinden biri sonu şaşırtmak için hazırlanmış ama ben şaşırmadım artık izleye izleye aynı senaryoyu ezberledik bizim türk filmlerine döndü iki büyük yıldız için izlenir onların hatırına....
Beyler en sevdiğim aktör Robert de nirodur. Sturdust olayına gelirsek robert metot aktörüdür ve bu türün bilinen en iyileri malon brando ve kendisidir. Al her filmde oynamıyor olabilir bu onu en iyi yapmaz tek başına filmi her zaman kurtaramassın robert her rolün hakkını verir. Para ile 2 sininde hiç işi olmaz Para için diyen arkadaş sen daha doğmadan bunlar 7 sülalesine yetecek paraları kazanmışlardı bile Tek korkum baştan savama kotarılmış film olması ama duyduğum şeyler ve fragman daha dolu olduğunu gösterir Ne kadar dolu olursa bu 2li onu daha güzel bir hale getirir
Gerçekten merak edilen bir film..Dünyanın,bence en iyi iki aktörünü bir kez daha kez daha görecegiz..Anladıgım kadarıyla konu klasik türden gözüküyor fakat işleniş önemli olsa gerek ve bunu alpacino ve de niro bize yansıtacaktır....
Gayet başarılı bir film sonuna doqru şaşırma aşamasına geçiyorsunuz başarılı bir yapıt Alpachino var diye izlemiştim gayet başarılı olduğunu fark ettim izlemenizi tavsiye ederim
Tamam oyunculuklar gayet iyi ama keşke daha iyi bir senaryo da karşımıza çıksaydı bu ikili... Evet film baştan sona kendini izletiyor ama zaten iyi bi sinema izliyicisiyseniz finalde ki süpriz (!) sonu rahatlıkla ilk yarıda fark edersiniz ki ben fark ettim. ama film den zevk aldım. en azından de niro ve pacino için izlenebilir..
Al Pacino ve Rabert De Niro. İkiside muhteşem filmde muhteşem.Sonu çok ii kurgulanmış.Filmin başı ile sonu arasındaki değişkenlik harika. Zaten böle bi ikilinin olduğu filme ne hacet:10/10
Tamam Kadro Güzeş Olabilir Oyuncular Süper Ama Film Berbat Bukadar Saçma Bukadar Sıradan Bir Konuyla Film Çekilmez Artık Bunlar Klasik Film Konusuna Girdi Bence Boşu Boşuna Zaman Kaybı Hiç Gitmeyin Derim Dvd sini Alıp Evde İzleyebilirsiniz 10/2
başlarda sıkıcı geliyor olsa da 2.yarıdan itibaren müthiş bir zeka bilmecesi içinde ilerliyor..zaten 2 dev ismi barındırması ile bir adım önden başlıyor..heat kadar güzel bir senaryosunun olmayışını kabul ediyorum fakat konular cok benzemedigi için cok da karşılaştırılabilir bulmuyorum..